Motorola Razr 2019 nu ook in het wild gespot

Motorola RAZR abonnement

Het ontwerp van de Motorola RAZR 2019 werd al gelekt door Evan Blass. De opvouwbare smartphone is nu ook in het wild gespot. De nieuwe kijk op vouwbare telefoons door Motorola belooft een interessante en bruikbare te zijn.

De Motorola RAZR maakt net zoals de Samsung Galaxy Fold gebruik van een vouwbaar AMOLED beeldscherm. Dit scherm wordt echter naar binnen gevouwen zoals de oude clamshell telefoons. Het toestel krijgt mid-range specificaties en hopelijk ook een betaalbare prijs.

Motorola RAZR 2019 in wild

Motorola RAZR 2019 in het wild

Er zijn verschillende gelekte afbeeldingen opgedoken van de Motorola RAZR. De nieuwe kijk op een opvouwbare telefoon van Motorola oogt goed en bruikbaar. Het compacte toestel kun je uitvouwen net zoals de oude clamshell telefoons. Hierdoor krijg je een flink beeldscherm van 6,2 inch. Het scherm wordt beschermd door de behuizing als je het opvouwt zodat de RAZR meer solide oogt dan bijvoorbeeld de vouwbare Huawei telefoon.

De onthulling van de Motorola RAZR lijkt dichtbij want het bijzondere toestel werd afgelopen week gespot in het wild. De afbeelding toont het toestel in uitgevouwen vorm. De Motorola smartphone komt volledig overeen met de beelden die we eerder al ontvingen van Evan Blass.

Motorola Razr 2019

Motorola RAZR 2019 specificaties

De vouwbare Motorola RAZR 2019 wordt een krachtige mid-range smartphone. Het toestel is uitgerust met een groot 6,2 inch beeldscherm dat zich uitvouwt. Aan de achterkant is een compact 2,69 inch beeldscherm. Hierdoor kun je ook in ingevouwen vorm een smsje of Whatsapp bericht versturen. De vouwbare Motorola krijgt een snelle Snapdragon 710 processor van Qualcomm met 4 GB tot 6 GB aan werkgeheugen. Dit toestel is hiermee snel genoeg voor alle taken en ook gaming. Er is keuze uit 64 GB of 128 GB. Men verwacht dat de vouwbare telefoon een nette 2.510 mAh accu krijgt.

Het is nog onbekend welk besturingssysteem de Motorola telefoon krijgt. Je mag aannemen dat de fabrikant Android 10 gebruik. Er is inmiddels ook een flinke Motorola One lijn met de Motorola One Zoom als meest aantrekkelijke telefoon van dit moment.

Via: GSMArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones