LG slaat nieuwe weg in met LG Velvet

LG Velvet smartphone abonnement

LG slaat dit jaar een volledig nieuwe weg in. De Koreaanse smartphonemaker en witgoed fabrikant stapt af van numerieke smartphone lijnen zoals de LG G8. Vanaf nu krijgen alle LG telefoons een gloednieuw ontwerp en persoonlijke naam. De LG Velvet is hierin de eerste telefoon. Het ontwerp van deze schitterende smartphone is ook al gelekt.

In 2020 is het redelijk stil rondom LG. In het eerste kwartaal werden er wat nieuwe telefoons gepresenteerd maar die bereikte Nederland niet eens. Na de LG G8 en luxe LG G8X bleef het stil. Hopelijk is dat niet het geval bij de LG Velvet. Het gloednieuwe toestel heeft een premium ontwerp en krijgt vermoedelijk mid-range specificaties. Daardoor kan LG beter concurreren met de bekende premium telefoons van Huawei en Samsung. Met de Velvet slaat LG een nieuwe weg in. Het ontwerp is totaal anders dan wat we gewend zijn van LG telefoons en de naam is niet langer numeriek.

LG Velvet design

LG Velvet laat nieuwe visie zien

Smartphones lijken tegenwoordig allemaal op elkaar. LG vind het tijd voor verandering. De smartphone maker uit Zuid-Korea meent het anders te kunnen doen. Vanaf nu lanceert het met volgens een nieuwe strategie telefoons. Daarbij neemt LG afscheid van numerieke smartphone series en ook het ontwerp wordt anders. In het persbericht van de fabrikant zegt Chang Ma, senior vice president productstrategie bij LG Mobile Communications Company, hierover het volgende:

“Onze nieuwe huisstijl weerspiegelt de huidige trends in het aanpakken van de unieke persoonlijke smaak en emoties van het individu met een grotere nadruk op design. Het is een meer intuïtieve benadering waarvan we zeker weten dat deze zal resoneren met de consumenten…”

Met de LG Velvet lanceert LG binnenkort de eerste telefoon vanuit deze nieuwe visie. Het toestel krijgt een strak ontwerp met afgeronde lijnen en een unieke camera opstelling als regendruppels. Het ontwerp van de Velvet is reeds bekend. Want nadat LG het ontwerp presenteerde liet Twitteraar Ice Universe de smarpthone in geur en kleur zien.

Schitterend ontwerp nieuwe LG telefoon

Dankzij Ice Universe kunnen we alvast genieten van de ronde vormen en strakke lijnen van de LG Velvet. Het schitterende toestel heeft een oogstrelend ontwerp. De strakke lijnen vallen op. Aan de voorkant zien we eigenlijk alleen beeldscherm. Het grote scherm heeft afgeronde randen en de selfie camera zit midden in het scherm verwerkt. Door de hoge beeldverhouding (vermoedelijke 21:9) is de grote telefoon relatief slank. Aan de achterkant zien we drie camera’s volgens het Druppel ontwerp van LG. De afzonderlijke camera’s zijn van groot naar klein geplaatst. Verder is de achterkant luxe afgewerkt met edges aan de zijkant en dat geeft een luxe uitstraling aan deze smartphone. Je kunt de LG Velvet kopen in verschillende hippe kleuren.

LG Velvet abonnement smartphone

Verwachte LG Velvet specificaties

De specificaties van de LG Velvet zijn nog niet bekend. Wel weten we dat LG hogere mid-range specificaties zal gebruiken om de prijs te drukken. Recent is er een LG telefoon gespot op de populaire benchmark sites waar fabrikanten hun toestellen testen. Deze telefoon, de LG-G900N, is zeer waarschijnlijk de LG Velvet.

Het is daarom vrijwel zeker dat de LG Velvet 5G ondersteunt. De hippe smartphone is voorzien van een snelle Snapdragon 765 of 765G processor. Samen met 8 GB aan werkgeheugen krijg je meer dan voldoende rekenkracht voor gaming en zware apps. De hoeveelheid opslagruimte zal 128 GB of 2256 GB zijn. De LG Velvet wordt een aantrekkelijk geprijsde 5G ready smartphone.

Helaas is het nog niet duidelijk of de LG Velvet ook naar Nederland wordt verscheept. Mocht de hippe smartphone ons land aandoen, dan kun je hier direct het voordeligste LG Velvet abonnement vergelijken.

Bron: 1 / 2

Populairste telefoons van februari 2021
iPhone 12
iPhone 12
 • 200 minuten/sms
 • 1 GB internet

Abonnement €8,00/mnd

Toestel €30,00/mnd

€38
00/mnd
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21
 • 200 minuten/sms
 • 1 GB internet

Abonnement €7,00/mnd

Toestel €25,00/mnd

€32
00/mnd
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro
 • Onbeperkt bellen/sms
 • 5 GB internet

Abonnement €20,00/mnd

Toestel €37,00/mnd

€57
00/mnd
iPhone SE 2020
iPhone SE 2020
 • 200 minuten/sms
 • 1 GB internet

Abonnement €7,00/mnd

Toestel €15,50/mnd

€22
50/mnd
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LG Velvet
LG Velvet

Bekijk alle informatie over de LG Velvet

  Beste deal
  Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones