OnePlus 7 met 12 GB en 48 megapixel camera

In afwachting van officieel nieuws over de lancering van de OnePlus 7 zien we het vlaggenschip al op een retailsite. De website onthult de belangrijkste specificaties van het aankomende vlaggenschip met pop-up selfie camera.

De lancering van een nieuwe OnePlus smartphone is tegenwoordig altijd spannend. Vorig jaar lanceerde het Chinese merk zelfs de OnePlus 6T in Amerika. Het hippe merk maakt krachtige smartphones die tegen het premium segment aan schurkt maar veel goedkoper zijn. De aankomende OnePlus 7 voldoet aan die vereisten. De premium telefoon krijgt de krachtigste Android processor van nu, een prachtige 6,5 inch AMOLED scherm en een stel voortreffelijke camera’s. Net zoals vorig jaar belooft het Chinese merk een aantrekkelijk budget vlaggenschip te lanceren.

OnePlus 7 gelekt bij retailer

De OnePlus 6T heeft premium specificaties voor een aantrekkelijke prijs. De OnePlus 7 krijgt zelfs betere specificaties. Ook de prijs van het toestel is even aantrekkelijk. Het vlaggenschip staat al te koop bij GisTop voor 569 dollar. De retailer vermeld ook de belangrijkste specificaties van het vlaggenschip. De specificaties bevestigen de aanwezigheid van de pop-up selfie camera. Een camera die uit de behuizing naar boven komt en waardoor het AMOLED beeldscherm vrijwel de volledige voorkant kan innemen. Het nieuwe OnePlus vlaggenschip heeft een prachtig AMOLED beeldscherm dat bijna de volledige voorkant neemt. Er is geen ruimte over gelaten voor de selfie camera. De vingerafdrukscanner ligt onder het beeldscherm verstopt. Aan de achterkant vind je wel drie hoofdcamera’s. Het trio ligt in het midden in een ovale cameraheuvel. Het drietal zal wederom tot de top in de smartphone markt behoren.

OnePlus 7 abonnement

Aantrekkelijke specificaties van de OnePlus 7

De specslijst van GisTop belooft opnieuw een krachtig budget vlaggenschip. De budget telefoon is uitgerust met een groot 6,5 inch beeldscherm. De krachtbron is volgens de verwachtingen een Snapdragon 855 processor. Het is de snelste Android processor van dit moment en je krijgt daarbij 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslagruimte. Er komt zelfs een krachtpatser met 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslagcapaciteit. In navolging van Huawei en Samsung verruimt ook OnePlus de accucapaciteit. De nieuwe OnePlus 7 krijgt een mega 4.000 mAh batterij. De prijs van het budget vlaggenschip is net zo aantrekkelijk als de specificaties. Het goedkope vlaggenschip kost 570 dollar en die prijs kun je waarschijnlijk een op een overnemen in euro’s.

OnePlus 7 camera telefoon

De OnePlus 7 wordt ook op het gebied van camera’s een geduchte concurrent van Samsung en Huawei. Aan de achterkant van het budget vlaggenschip vind je drie hoofdcamera’s. Het drietal bestaat uit 48 megapixel primaire camera met 20 megapixel camera en 5 megapixel camera. Waarschijnlijk heeft de 20 megapixel een breedhoeklens. De 5 megapixel camera wordt waarschijnlijk gebruikt voor het inzoomen of diepte effecten. De spraakmakende Pup-up camera die OnLeaks begin deze maand toonde wordt opnieuw bevestigd. Het is een 16 megapixel camera die volledig aan het zicht onttrokken is. Wanneer je een selfie wilt maken dan komt de camera uit de behuizing naar boven.

Het is nog onduidelijk wanneer we de OnePlus 7 mogen verwachten. De OnePlus 5 werd pas in juni aangekondigd en de OnePlus 6 verscheen in mei. We verwachten het nieuwe budget vlaggenschip op zijn vroegst in april. Niet lang na de lancering kun je hier het voordeligste OnePlus 7 abonnement vergelijken.

Bron: Giztop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones