OnePlus 7T looks en specs gelekt

OnePlus 7T kopen

September is een maand vol razend snelle vlaggenschepen. Een van de goedkoopste premium vlaggenschepen die we in september verwachten is de OnePlus 7T. Inmiddels zijn de specificaties van deze telefoon bekend geworden. Inmiddels hebben we ook al beelden van de premium smartphone met opvallende ronde cameraheuvel voor drie camera’s.

Men verwacht dat de OnePlus 7T volgende maand al wordt gepresteerd. De budget telefoon heeft een paar flinke upgrades ten opzicht van de OnePlus 7. Je koopt een sneller scherm, krijgt meer camera’s en meer rekenkracht.

OnePlus 7T ontwerp

De OnePlus 7 opvolger krijgt een groter 6,55 inch beeldscherm met slanke randen. De selfie camera ligt opnieuw in een druppelvormige notch. Daarmee lijkt de voorkant van de OnePlus 7T nog een beetje op zijn voorganger. De achterkant is volledig aangepast. Daar liggen niet twee krachtige camera’s, maar drie. De drie hoofdcamera’s zijn in een ronde cameraheuvel geplaatst. Ze zijn horizontaal naast elkaar gelegen met de LED flitser onder de camera’s. De achterkant is gemaakt van sterk glas met een edge zodat je de flinke smartphone prettig in de hand kunt houden.

OnePlus 7T specificaties

De aankomende OnePlus 7T is wat groter dan zijn voorganger. Het goedkope vlaggenschip is voorzien van een helder 6,55 inch AMOLED beeldscherm. Men verwacht een hoge Quad HD resolutie met een rappe 90 Hz ververs snelheid. De basis versie van de 7T is hiermee ook aantrekkelijke voor gamers. De krachtbron van deze telefoon is de de verbeterde Snapdragon 855+. Er zijn twee versies beschikbaar met 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslagruimte of 256 GB.

Op camera gebied is er een flinke vooruitgang. De OnePlus 7T is uitgerust met dezelfde 16 megapixel selfie camera. Ook de primaire 48 megapixel hoofdcamera is gelijk aan zijn voorganger. De T is verrijkt met een 16 megapixel breedhoek lens en 12 telelens. Je kunt ultra slow motion films opnemen bij 960 frames per seconde. De accuduur moet goed zijn, want de OnePlus telefoon krijgt een 3.800 mAh accu. Je kunt de OnePlus 7T binnenkort kopen in de kleuren Haze Blue en Frosted Silver.

Er zijn nog geen details bekend over de OnePlus 7T Pro.

Via: GSMArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesHTC smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphones