Poco F2 Pro lancering op 12 mei

PocoPhone F2 pro kopen

De langverwachte opvolger van de populaire Pocophone F1 komt er aan, de Poco F2 Pro. Xiaomi lanceert het budget vlaggenschip op 12 mei in Madrid, Spanje, om 14:00 uur. Via het Twitteraccount Poco was de reclame campagne al volop bezig.

Poco heeft de geruchten van gerenommeerde lekkers bevestigd. Het voordelige vlaggenschip komt op 12 mei. Eerder dit jaar lanceerde Poco al de Poco X2. Een aantrekkelijke middenklasser met goede specificaties voor gaming. De eerste Pocophone F1 uit in 2018 was een echte flagship killer. Het toestel was net zo snel als de premium Samsung telefoons, maar kostte een fractie. Ook nu nog is de Pocophone F1 een aantrekkelijke smartphone.

Verwachtingen van de Poco F2 Pro

We verwachten dat Xiaomi ook dit jaar een aantrekkelijke premium smartphone in de markt zet met de PocoF2 Pro. Je mag een groot beeldscherm verwachten van 6,67 inch dat vrijwel de hele voorkant inneemt. De ververs snelheid van dit scherm zal op 90 Hz of hoger liggen. Als krachtbron rekenen wij op de snelle Snapdragon 865 processor van Qualcomm. Die processor wordt extra gekoeld. Dankzij de koeling kant het toestel zware taken langer aan zonder dat de telefoon warm wordt. Aan de achterkant mag je rekenen op vier krachtige camera’s waarbij de primaire 64 megapixels heeft. De foto’s die je hiermee maakt zijn haarscherp en detailrijk. Een echte gaming telefoon kan natuurlijk niet zonder mega accu. Daartoe is de Poco F2 Pro uitgerust met een 4.700 mAh accu.

Voor wie is de Poco F2 Pro geschikt

De Poco F2 Pro is zeer geschikt voor mensen die gebruikmaken van Android. De aantrekkelijke smartphone is lekker goedkoop en toch krijg je de beste specificaties van dit moment. Voor gaming is de F2 Pro zeer geschikt. De telefoon is voorzien van de snelle Snapdragon 865 en extra koeling. Wil je een goedkope telefoon waarmee je prachtige foto’s kan maken? Ook dan kun je zeker de Poco F2 Pro kopen. Met zijn vier camera’s schiet je prachtige foto’s en krijg je gave filters en cameraopties waarmee je foto’s nog mooier maakt.

Budget gaming telefoon

Wil je nog minder geld uit geven en een krachtige gaming telefoon kopen? Dan kun je nog altijd gaan voor de Pocophone F1. De razend snelle smartphone uit 2018 heeft premium specificaties voor een spotprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones