Samsung Galaxy Note 10 Lite, de officiële foto’s

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Het is de Duitse Roland Quandt weer gelukt om de eerste beelden van een aankomende telefoon te lekken ver voor de lancering. Dit keer zien we de Samsung Galaxy Note 10 Lite. De nieuwste telg van de premium Galaxy Note10 lijn is een stuk goedkoper en heeft ook die handige S Pen.

Met de komst van de Samsung Galaxy Note 10 Lite geeft de Koreaanse fabrikant gehoor aan de wens voor een Lite model van de dure Note lijn. De lichte versie van de Note 10 heeft net zoals de premium boers een OLED beeldscherm met en gaatje voor de selfie camera. Aan de achterkant zien we een vierkante cameraheuvel met daarin drie camera’s met camera sensoren.

Samsung Galaxy Note 10 Lite ontwerp

Het ontwerp van de Samsung Galaxy Note 10 Lite is net iets anders dan dat van de Samsung Galaxy Note 10. Het goedkope vlaggenschip krijgt een plat Super AMOLED beeldscherm. Onder het scherm ligt vermoedelijk de vingerafdrukscanner verstopt. De randen rondom het scherm zijn wat dikker dan bij de premium modellen. Dat zagen we al eerder bij de goedkopere Samsung Galaxy S10e in vergelijking tot de normale S10. Er is geen informatie bekend over de selfie camera midden in het AMOLED beeldscherm. De achterzijde valt op en die is behoorlijk onder handen genomen. Hier vind je een vierkante cameraheuvel met drie hoofdcamera’s met de LED flitser. Aan de onderkant is ruimte gemaakt voor de S Pen.

De drie camera’s aan de achterkant bestaan vermoedelijk uit een 48 megapixel hoofdcamera in combinatie met twee andere camera’s. Quandt verwacht een groothoek camera en een macro- of zoomlens.

Samsung Galaxy Note 10 Lite kopen

Vermoedelijke Samsung Galaxy Note 10 Lite specificaties

Onder de motorkap van de Samsung Galaxy Note 10 Lite vinden we zeer waarschijnlijk de premium Qualcomm Snapdragon 855. In Nederland is dat vermoedelijk de Exynos 9820 processor. Die razend snelle processor is niet de snelste van dit moment, want die vinden we in de premium Note 10 modellen. Het toestel wordt geleverd met Bluetooth versie 5.1 en heeft de bekende S Pen. Er is goed nieuws voor audiofans want de Lite krijgt in tegenstelling tot zijn dure broers een 3,5 mm koptelefoon ingang. Men verwacht dat de Koreaanse fabrikant het toestel binnenkort presenteert. Je kunt Samsung Galaxy Note 10 Lite vermoedelijke kopen voor 670 euro.

 

Bron: Quandt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones