Snapdragon 660 aangedreven Galaxy A9 Star passeert Geekbench

Samsung Galaxy A9 Star telefoon.nl

De Samsung Galaxy A lijn schurkt tegen het premium segment aan. Naast de snelle Samsung Galaxy A8 krijgt China morgen ook de nieuwe Samsung Galaxy A9 Star. Het mid-range toestel passeert vandaag Geekbench.

Terwijl we in spanning wachten op een compacte Samsung Galaxy S9 Mini lanceert Samsung morgen de nieuwe Samsung Galaxy A9 Star met een indrukwekkend 6,28 inch AMOLED beeldscherm. De nieuwe telefoon is verre van mini te noemen. De nieuwe Galaxy A is het topmodel binnen de mid-range Galaxy A lijn. De flinterdunne smartphone heeft een lekker groot Inifinity beeldscherm en twee krachtige hoofdcamera’s aan de achterkant. In tegenstelling tot veel Samsung telefoons vind je de twee hoofdcamera’s aan de zijkant. Vandaag is het toestel getest op Geekbench en wordt de aanwezigheid van de snelle Snapdragon 660 bevestigd.

SM-G885F Galaxy A9

Samsung Galaxy A9 Star passeert Geekbench

In China staat Samsung op het punt om de Samsung Galaxy A9 Star te onthullen. Het toestel maakt de mid-range Galaxy A lijn compleet. De aankomende Samsung Galaxy A9 Star heeft modelnummer SM-G885F en vandaag is het toestel getest op Geekbench. Uit de testresultaten van Geekbench mag je een rap toestel verwachten met de snelle Snapdragon 660 processor. Die Snapdragon is een veel gebruikte processor en zien we ook terug in de Nokia 7 Plus. Het nieuwe Galaxy A toestel is uitgerust met 4 GB aan werkgeheugen en het besturingssysteem is Android 8 Oreo. Hiermee scoort de telefoon 1625 voor single core en 5776 bij multi core.

Samsung Galaxy A9 Star specificaties

De Samsung Galaxy A9 Star werd enige tijd geleden al gecertificeerd door TENAA. De site geeft een compleet overzicht van de specificaties. De nieuwste telg in de Samsung Galaxy A lijn is uitgerust met een groot 6,28 inch Full HD+ Infinity Super OLED beeldscherm. De krachtbron is een Snapdragon 660 processor met acht kernen maximaal geklokt op 2,2 GHz met 4 GB aan werkgeheugen. De Samsung Galaxy A9 Star krijgt 64 GB opslagruimte en beschikt over krachtige camera’s. Aan de achterkant tref je een 24 megapixel camera in combinatie met een 16 megapixel camera en selfies maak je met de 24 megapixel front camera.

De Samsung Galaxy A9 Star wordt morgen gepresenteerd weten we dankzij Twitterlekker @MMDDJ_. Het is helaas onduidelijk of dit krachtige toestel naar Nederland wordt verscheept. In Nederland is de Samsung Galaxy A8 het top model in de A-lijn.

Samsung Galaxy A9 Star telefoon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons