Sony Xperia 1 II topmodel in nieuwe Sony 2020 line-up

Xperia 1 II Purple_Design double

Sony heeft vandaag de nieuwe 2020 line-up gepresenteerd. De Sony Xperia 1 II is het topmodel. Naast het topmodel zien we de Sony Xperia 10 II en goedkope Xperia L4. De Xperia 1 II is voorzien van Carl ZEISS camera’s en de nieuwe Snapdragon 865.

Sony werkte samen met Carl ZEISS bij de Sony Xperia 1 II. Het resultaat is een indrukwekkende camera opstelling met vier camera’s en ZEISS optics. Met de opvolger van de Sony Xperia 10 komt er ook waterbestendigheid naar het middensegment. De Sony Xperia 10 II is waterdicht. De voordelige Xperia L4 is voorzien van drie hoofdcamera’s en krijgt lekker veel geheugen.

Sony 2020 topmodel de Sony Xperia 1 II

Het absolute topmodel in de 2020 lijn is de Sony Xperia 1 II. De opvolger van de Xperia 1 is sneller, heeft meer camera’s en een grotere accu. Het nieuwe vlaggenschip is zelfs slanker dan zijn voorganger. Het nieuwe 6,5 inch WQHD beeldscherm is nog scherper en heeft een speciale Motion Blur Reduction techniek. Dit zorgt er voor dat frame-lag wordt verminderd doordat het beeldscherm beelden analyseert. Beelden worden nog sneller getoond en dit geeft een vergelijkbaar effect met 90 Hz ververs snelheid. Achter het OLED beeldscherm vind je de snelle Snapdragon 865 processor. Sony levert 8 GB aan werkgeheugen en 256 GB opslagruimte. Daarmee is de Sony Xperia 1 II snel genoeg voor gaming en uitgebreid multi-tasken. De nieuwe 4.000 mAh accu levert een goede accuduur. Je kunt de accu draadloos opladen. De connectiviteit van het topmodel is modern. De Sony ondersteunt 5G en de laatste Wifi technieken.

Camera telefoon en ZEISS camera setup

Met de Sony Xperia 1 II koop je een krachtige camera telefoon. De nieuwe Sony telefoon is uitgerust met vijf krachtige camera’s. Aan de voorkant vind je een 8 megapixel selfie camera. De achterzijde heeft ruimte voor vier camera’s met Carl ZEISS optics. Je maakt schitterende foto’s met dit viertal. De camera’s bestaan uit drie 12 megapixel camera’s bestaande uit een hoofdcamera, telelens en breedhoek lens. De vierde camera is een time of flight camera. ZEISS heeft de camera’s optimaal gekalibreerd en levert een speciale coating. Die coating zorgt er voor dat je nog beter foto’s kunt maken met tegenlicht. Het verminderd ghosting effecten. Er is ondersteuning voor RAW foto’s en de speciale oog autofocus van de Xperia 1 is verbeterd. Ook dieren worden nu haarscherp op de foto gezet door de oog autofocus.

Sony Xperia 1 II camera

Sony Xperia 10 II

Het middensegment is vandaag verrijkt met de Sony Xperia 10 II. De nieuwe middenklasser heeft een paar luxe features en volgt de Xperia 10 op. Het mooie 6 inch beeldscherm neemt bijna de hele voorkant in. De OLED technologie van het scherm zorgt er voor dat kleuren nog mooier en scherper worden getoond. Boven het scherm vind je een 8 megapixel front camera. De behuizing is gemaakt van sterke materialen en kant tegen water, IP65/68. In de luxe behuizing vind je een snelle Snapdragon 665 processor met 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslagruimte. Wil je meer bestanden opslaan dan kun je een microSD kaart gebruiken. De 3.600 mAh accu zorgt voor een uitstekende accuduur. Het besturingssysteem is Android 10. In tegenstelling tot veel andere merken heeft de Xperia 10 II nog een 3,5 mm koptelefoon ingang. Aan de zijkant vind je de vingerafdrukscanner.

Sony Xperia 10 II

Xperia 10 II een mid-range camera telefoon?

In het middensegment vind je verschillende camera telefoons. De Sony Xperia 10 II houd zich staande als camera telefoon. Je maakt prachtige foto’s met de drievoudige hoofdcamera. Het drietal bestaat uit een 12 megapixel camera in combinatie met 8 megapixel telelens en 8 megapixel breedhoek lens. De snelle phase detection autofocus zorgt voor haarscherpe foto’s in een handomdraai.

Goedkope Sony Xperia L4

De opvolger van de L3 is rijk uitgerust. De goedkope Xperia L4 heeft een haarscherp 6,2 inch beeldscherm met een hoge 21:9 beeldverhouding. Ook deze Sony telefoon heeft een 8 megapixel front camera. Aan de achterzijde vind je drie camera’s. Een 13 megapixel camera in combinatie met 5 megapixel breedhoek camera en 2 megapixel diepte lens. Het drietal verzorgt in alle situaties mooie foto’s. Als krachtbron vind je de Helio P22 processor met 3 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslagruimte. Een flinke 3.580 mAh accu verzorgt stroom voor een tot twee dag(en). De goedkope Sony heeft een luxe USB type C poort en luxe features.

De prijs voor de nieuwe Sony telefoons is nog niet bekend. Wanneer de prijzen bekend zijn kun je hier het goedkoopste Sony Xperia 1 II abonnement vergelijken.

Bron: Sony

Populairste telefoons van februari 2021
iPhone 12
iPhone 12
  • 200 minuten/sms
  • 1 GB internet

Abonnement €8,00/mnd

Toestel €30,00/mnd

€38
00/mnd
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21
  • 200 minuten/sms
  • 1 GB internet

Abonnement €7,00/mnd

Toestel €25,00/mnd

€32
00/mnd
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro
  • Onbeperkt bellen/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €20,00/mnd

Toestel €37,00/mnd

€57
00/mnd
iPhone SE 2020
iPhone SE 2020
  • 200 minuten/sms
  • 1 GB internet

Abonnement €7,00/mnd

Toestel €15,50/mnd

€22
50/mnd
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones