Sony Xperia XZ4 de eerste Sony met driedubbele camera

Sony Xperia XZ4 drievoudige camera telefoon

Volgend jaar verwachten we de Sony Xperia XZ4 al in het eerste deel. Vermoedelijk presenteert de Japanse fabrikant haar nieuwe vlaggenschip tijdens het Mobile World Congress 2019 in Barcelona. Daar laat Sony al jaren de nieuwste smartphone technieken zien.

Het ontwerp en de belangrijkste specificaties van de Sony Xperia XZ4 zijn inmiddels al gelekt via OnLeaks. Op basis van die gegevens heeft Concept Creator een schitterende 3D film gemaakt van het vlaggenschip. Hier de eerste blik op de eerste Sony telefoon met drievoudige hoofdcamera.

Sony Xperia XZ4 met drievoudige hoofdcamera

De aankomende Sony Xperia XZ4 combineert het strakke rechtlijnige ontwerp van de oude Xperia telefoons met de curves van de Sony Xperia XZ3. Het vlaggenschip heeft een moderne behuizing met een groot beeldscherm en slanke randen daar omheen. Aan de achterkant zien we wel drie camera’s. Volgend jaar wordt de eerste keer dat Sony een telefoon uitrust met een drievoudige hoofdcamera. We verwachten dat de fabrikant net zoals LG en Huawei voor een combinatie kiest van een normale lens, breedhoek lens en tele lens.

Sony Xperia XZ4 abonnement

De laatste Sony vlaggenschepen waren stuk voor stuk uitgerust met de bekende 19 megapixel Motion Eye camera. Volgend jaar lijkt daar verandering in te komen aangezien de lekken een primaire camera van 16 megapixels verwachten. Maar het is nog vroeg en wie weet kiest Sony voor de gloednieuwe 48 megapixel IMX586 CMOS sensor. Een krachtige camera waarmee Honor tegenwoordig de blits maakt. Het merk gebruikt deze camera voor de aankomende Honor View 20.

Verwachte specificaties Sony Xperia XZ4

De smartphone beeldschermen worden ieder jaar groter en ook Sony gaat hierin mee. Het vlaggenschip krijgt een mega 6,55 inch beeldscherm in een relatief slanke behuizing. De krachtbron wordt de snelle Snapdragon 855 processor van Qualcomm. Men verwacht daarbij 6 GB aan werkgeheugen en een magere 64 GB opslagruimte. Een flinke 3.900 mAh accu levert voldoende stroom voor een tot twee dagen van gebruik.

De drie camera’s aan de achterkant bestaan uit twee 16 megapixel camera’s in combinatie met 5 megapixel camera. De selfie camera krijgt vermoedelijk 24 megapixels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones