Terugkeer camshell telefoon met Motorola Razr v40

Motorola Razr V40 patent

Vroeger zag je ze overal, telefoons die je dubbel kon vouwen. De zogenaamde clamshell telefoon staat op het punt om terug te keren dankzij de vouwbare beeldschermen. De Motorola RAZR V40 wordt binnenkort gepresenteerd.

Motorola is een van de bekendste merken voor het middensegment. Jaarlijks maakt de fabrikant verschillende mid-range en budget telefoons zoals de populaire Motorola Moto G7 en Motorola Moto E5. Daarnaast ontwikkelt de onderneming ook nieuwe technieken zoals de modulaire Motorola Z3. Dit jaar verschijnt er zeer waarschijnlijk weer iets nieuws, de vouwbare Motorola Razr V40.

Motorola Razr V40

Motorola Razr V40

Vroeger maakte Motorola al compacte Motorola Razr telefoons. Deze zogenaamde clamshell telefoons kun je dubbelvouwen tot een compact apparaat. Wanneer je wilde bellen of een SMS sturen dan vouw je het toestel open. Bovenin vind je het beeldscherm en onderin het numerieke toetsenbord. Met de Motorola Razr V40 komt hier verandering in. Het aankomende Motorola toestel heeft namelijk een groot langwerpig beeldscherm dat zich kan samenvouwen. In compacte toestel is de telefoon lekker klein en als je de telefoon uitvouwt krijg je een volwaardige smartphone. Het idee hierachter is net iets anders dan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Fold.

Razr V40

Het ontwerp van de Motorola Razr V40 is anders dan andere vouwbare telefoons. Het concept heeft overeenkomsten met de vroegere clamshell telefoon maar dan in een nieuw jasje. Je koopt hiermee een zeer compacte telefoon die je kunt uitvouwen tot een telefoon van normale grootte.

Verwachte specificaties en prijs Razr V40

De nieuwe Motorola Moto Razr V40 wordt vermoedelijk aangedreven door de snelle Snapdragon 710 processor van Qualcomm. Deze krachtige octa core processor heeft acht kernen maximaal geklokt op 2,2 Ghz. Er verschijnt een model met 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte en een luxer toestel met 6 GB RAM en 128 GB opslag. Men verwacht dat de vouwbare smartphone een slank 6,2 inch beeldscherm heeft dat zich dubbel kan vouwen. Het is onduidelijk welke specificaties de hoofdcamera heeft. Verschillende beelden van deze telefoon suggereren een enkele hoofdcamera.

Vouwbare Razr V40

Hou je vast, want volgens de Wall Street Journal kost dit toestel 1500 dollar!

 

Bron: GSMArena & XDA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesHTC smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphones