Tweede benchmark Galaxy Note 8 gespot met Snapdragon 835

Gisteren heeft onze redactie de eerste benchmark ontdekt van de Samsung Galaxy Note 8. De chipset van Samsungs nieuwste vlaggenschip viel op dat moment iets tegen, aangezien we eigenlijk waren uitgegaan van een Snapdragon 835 processor. Toch gingen we er toen stiekem al vanuit dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn voor we een variant zouden zien met de snellere processor. Samsung heeft immers vaker verschillende varianten van hun vlaggenschip die bij verschillende werelddelen worden verkocht. Zojuist hebben we een nieuwe benchmark gevonden met een snellere processor, namelijk de verwachtte SD835. Daarmee is het beeld wat we ervan hadden geschetst helemaal af.

Nog een aantal weken en dan verschijnt de Samsung Galaxy Note 8 voor het eerst volledig in beeld. De smartphone wordt op 23 augustus aangekondigd. Veel specificaties van het toestel zijn al uitgelekt en we weten inmiddels ook al vrijwel zeker hoe hij eruit komt te zien. Eerder zijn er gedetailleerde afbeeldingen van het vlaggenschip uitgelekt. Heel verrassend wordt de presentatie dan ook niet. Toch kijken we erg uit naar het moment en zijn de verwachtingen bijzonder hoog. Samsung zet een hoop op het spel bij de lancering van een nieuwe Note na de problemen met de Galaxy Note 7. Is het verstandig om opnieuw een nieuwe Galaxy Note te presenteren? Tijd zal het leren.

Nieuwe Geekbench score Galaxy Note8 met MSM8998

Aangezien de Note8 nu bijna realiteit is geworden, is het logisch dat vlak voor de lancering de smartphones goed getest gaan worden. Geekbench is een hele populaire en betrouwbare benchmark die vaak al belangrijke specificaties en snelheden over een toestel kan vertellen. Gisteren werd de score van Note8 getest met een Samsung Exynos 8895 processor. Vandaag hebben we de resultaten gevonden met een Snapdragon 835 processor. Iets waar we eigenlijk ook op zaten te wachten.

De Samsung Galaxy Note 8 wordt zoals we eerder ook al vertelde op 23 augustus door de Zuid Koraanse smartphone fabrikant gepresenteerd. We kunnen tot die tijd nog een grote hoeveelheid aan lekken, geruchten en vermoedens horen. Zeer waarschijnlijk krijgt Europa het vlaggenschip voor het eerst tijdens IFA 2017 te Berlijn te zien. Tot die tijd houden we je op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons