Vakantiegeld en bizar veel korting op je nieuwe smartphone

alle iPhones 2020 iPhone 12

Veel mensen krijgen deze maand al hun vakantiegeld. Een lekker extraatje voor je spaarrekening of precies het juiste moment om je nieuwe telefoon te kopen? Onze partners Mobiel.nl en BelSimpel maken het nu nog voordeliger om een paar centen van je vakantiegeld voor je smartphone te gebruiken. Beiden bieden nu extra veel korting.

In ieder segment vind je deze week flink veel korting. Zowel dure 5G vlaggenschepen als goedkope 4G budget telefoons zijn nog aantrekkelijker geprijsd. Wil je niet al je extra geld aan je telefoon besteden. Dan kun je ook kiezen voor een telefoonabonnement. Ook die zijn fors in prijs verlaagd door de extra korting op de losse toestel prijs. Wees er snel bij want de acties tijdens de bizarre korting dagen bij BelSimpel lopen maar tot en met 26 mei.

Vakantiegeld: Samsung telefoons met extra korting kopen

Tijdens de bizarre korting dagen kun je verschillende Samsung telefoons met hoge korting kopen. De gloednieuwe Samsung Galaxy A52 is nu nog goedkoper. Het 4G model kun je nu al in huis halen voor 328 euro en het topmodel met 256 GB is al te koop voor 369 euro. Ook inclusief Galaxy A52 abonnement merk je dit verschil. De ultieme zakelijke smartphone van Samsung is ook flink in prijs verlaagd. De Samsung Galaxy Note 20 Ultra kost nog maar 929 euro. Voor die prijs krijg je een grote krachtpatser met razend snelle specificaties een wonderlijk mooi beeldscherm en super handige S pen. Naast dit aantrekkelijke tweetal is de Samsung Galaxy S20 FE in prijs verlaagd en ook verschillende Galaxy A modellen.

Samsung Galaxy A52 kopen abonnement afsluiten

Vakantiegeld: Apple iPhone kopen met voordeel

Vroeger kon je geen korting krijgen op je iPhone. Gelukkig is daar al enige tijd verandering in gekomen. De iPhone 11 is bijvoorbeeld honderden euro’s goedkoper en ook je nieuwe iPhone 12 koop je nu met extra voordeel. Via BelSimpel sluit je nu nog voordeliger een iPhone 11 abonnement af. De krachtige iPhone 11 houdt vrijwel alle Android telefoons van 2021 moeiteloos bij en met de dubbele hoofdcamera maak je in iedere situatie schitterende foto’s. De luxe iPhone wordt nog jaren ondersteunt en is daarmee en slimme investering. Het iOS 14 besturingssysteem werkt erg gebruiksvriendelijk en je hebt dit zo onder de knie.

Goedkope iPhone 11 kleuren

iPhone 12 abonnement met hoge korting

Een gloednieuwe iPhone 12 met de hoogste korting? Dan zit je goed. De iPhone 12 is nu nog luxer dan voorgaande jaren. Het verschil tussen de iPhone 12 en iPhone 12 Pro is minimaal. Je kunt de iPhone 12 met extra veel geheugen nu nog goedkoper op de kop tikken. Een 5 GB abonnement met basis bundel sluit je al af vanaf 43,50 euro per maand. Je koopt een super snel 5G vlaggenschip waarmee je de komende jaren nog mee vooruit kunt. De iPhone is op alle fronten verbeterd. Het grote 6,1 inch beeldscherm is nog scherper en de accuduur verbeterd. De A14 Bionic is zo snel dat de processor rondjes loopt om vergelijkbare Android processors. Dus ook in de toekomst draaien apps lekker snel op je nieuwe iPhone 12.

Xiaomi telefoon nog goedkoper kopen met je vakantiegeld

Xiaomi telefoons bieden al jaren een uitstekend alternatief voor dure premium telefoons. De telefoons zijn rijk uitgerust en krijgen vaak net wat meer geheugen tegen een lage prijs. In de meimaand zijn deze slimme telefoons nog goedkoper. Je koopt de gloednieuwe premium Xiaomi Mi 11 al voor 760 euro. Dat is een voordeel van bijna 50 euro voor de laatste Xiaomi telefoon. In combinatie met telefoonabonnement is deze telefoon zelfs nog goedkoper. Naast het vlaggenschip zijn er verschillende aantrekkelijke budget Xiaomi smartphones in prijs verlaagd.

Nieuwe Sony telefoon met je vakantiegeld kopen

Mei is ook geen goed moment om je nieuwe Sony Xperia 1 II of Sony Xperia 5 II te kopen. Beide vlaggenschepen zijn nu nog voordeliger geprijsd. Je kunt je vakantiegeld dan ook goed besteden. De Sony telefoons zijn waterdicht en beschikken over de nieuwste snufjes tegen een aantrekkelijke prijs. Je maakt werkelijk prachtige foto’s met de krachtige Sony camera’s met professionele Carl Zeiss lenzen. Heb je trouwens nog even geduld? Dan kun je over een maandje je vakantiegeld ook besteden aan de Sony Xperia 1 III. Dit vlaggenschip is een flinke upgrade en biedt zelfs een viervoudige camerasetup en de snelle Snapdragon 888 processor van Qualcomm.

Op ieder moment vind je op deze pagina de beste prijs. Wij vergelijken alle telefoons en geven het complete overzicht van prijzen en aanbiedingen van bekende en betrouwbare winkels. Zo weten we zeker dat jij een 100% nieuwe smartphone in huis haalt.

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner