Vandaag starten de eerste Black Friday deals!

Black Friday acties Cyber Monday christiann koepke

Het is nog geen Black Friday maar je kunt nu al genieten van de eerste deals en extra voordeel. Houdt deze dag en volgende week de webwinkels goed in de gaten. Bol.com begint vandaag al met de eerste dag vol korting. Op vrijdag 29 november kun je echt overal terecht voor de beste koopjes.

Vanuit Amerika zijn Black Friday en Cyber Mondy overgewaaid. Beide dagen betekenen in Amerika echt veel voordeel op elektronica. Inmiddels betekenen beide dagen flink wat voordeel op werkelijk alles ook in Nederland. Je nieuwe telefoon kopen met een aantrekkelijke actie? Dat kan op Black Friday. Waar moet je op letten en waar moet je zijn? Je leest het hier!

Wat is Black Friday eigenlijk

Black Friday staat voor de vrijdag na Thanksgiving. Het is de dag waarop Amerikanen massaal beginnen met hun kerstinkopen. Daar willen de winkels nog een schepje bovenop doen door flinke kortingen te geven. Ook in Nederland zijn er inmiddels veel bedrijven die deze dag hebben omarmt en aantrekkelijke acties aanbieden. Het is al lang niet meer beperkt tot elektronica en de week rond Black Friday is nu de perfecte week geworden om je sinterklaas cadeau te kopen. Zoek je een nieuwe telefoon? Wacht eventjes en geniet van veel voordeel. Want zelfs providers zijn op de Black Friday hype ingesprongen.

Black Friday start vandaag bij Bol.com!

Je kunt al vroeg deals scoren met betrekking tot Black Friday. Bol.com vind één dag namelijk niets. De onderneming heeft een ware Black week! Vanaf vandaag kun je iedere dag bij Bol.com terecht voor aantrekkelijke acties. Op de zwarte vrijdag zelf is het elektronica. Vandaag kun je bij Bol terecht voor de meest aantrekkelijke dagelijkse verzorging. Morgen is het de dag vol acties voor baby en kind. Voor Sinterklaas speelgoed kun je op 27 november de beste deals scoren. Op vrijdag 29 november zelfs is het de beurt aan elektronica. De beste smartphone deal vind je op deze vrijdag.

Black Friday BelSimpel acties

Je kunt veel voordeel krijgen als je een smartphone abonnement afsluit via BelSimpel. Op Black Friday is de vergelijker nog goedkoper. Er zijn die dag verschillende actie voor abonnementen en aantrekkelijke telefoons. Je kunt flink wat korting krijgen als je op 29 november je telefoon afsluit met abonnement. Wist je al dat je al kunt overstappen op een nieuw abonnement vier maanden voor het einde van je huidige.

BelSimpel heeft op Black Friday verschillende merken in de aanbieding. Je scoort hier je nieuwe Samsung telefoon voor minder.

Black Friday korting bij MediaMarkt

Op vrijdag 27 november is er ook veel voordeel bij MediaMarkt. De elektronica winkel heeft een aparte pagina gemaakt vol met acties en aanbiedingen. Hier kun je volgende week de beste deals vinden en koop je een nieuwe telefoon met veel korting. De aanbiedingen bij MediaMarkt lopen van 27 november tot en met 2 december, Cyber Monday. Een compleet weekend vol voordeel!

korting tot 60% bij Wehkamp

Waarom alleen vrijdag koopjes? Bij Wehkamp geniet je van donderdag tot en met maandag 2 december van extra veel voordeel. Dit is het beste weekend om je sinterklaas en kerst cadeau te kopen. Tijdens het Wehkamp Black Friday weekend kun je echt van alles met flink wat voordeel kopen. Van huidverzorging tot de nieuwste telefoons, ze zijn te koop met veel voordeel. Hier scoor je een goedkope telefoon met extra veel voordeel.

Koopjes Wehkamp

Beste dag om je nieuwe iPhone te kopen

Black Friday is ook de beste dag gebleken op je nieuwe Apple iPhone te kopen. Niet alleen bieden veel providers aantrekkelijke acties en flink wat voordeel. Je kunt de laatste iPhone 11 modellen vaak met veel korting kopen. Zo kon je afgelopen jaar bijvoorbeeld de iPhone XR kopen voor 600 euro met abonnement. Ook dit jaar verwachten wij veel Apple voordeel.

De beste dag om je sinterklaas cadeau te kopen

Vanaf vandaag kun je het beste je nieuwe sinterklaas of kerst cadeau kopen. Veel winkels houden sale en bieden echt veel voordeel. Vooral rond Black Friday zelf is er overal korting te vinden.

Populairste telefoons van oktober 2021
iPhone 13
iPhone 13
  • 200 minuten/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €30,00/mnd

€42
00/mnd
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21
  • 200 minuten/sms
  • 2 GB internet

Abonnement €10,00/mnd

Toestel €24,50/mnd

€34
50/mnd
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro
  • 200 minuten/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €40,00/mnd

€52
00/mnd
iPhone 13 Mini
iPhone 13 Mini
  • 200 minuten/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €26,00/mnd

€38
00/mnd
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesLG smartphonesMotorola smartphonesHuawei smartphonesNokia smartphonesSony smartphones