Zo ziet de verpakking van de Apple iPhone X eruit

Foutje of niet: sinds vandaag weten we hoe de verpakking van de Apple iPhone X eruitziet. De doos lijkt behoorlijk op de verpakking van diens voorgangers. Opvallend is dat de doos de voorkant van het toestel toont. Doorgaans toont Apple de achterkant van een telefoon op de doos.

Op de officiële website van Apple is onderstaande foto te zien in het kader van het iPhone recycle programma waarbij je om het jaar een nieuwe telefoon kunt uitzoeken.

Afgelopen september ging het vrijwel nergens anders over: iedereen had het over de nieuwe Apple iPhone X. Tijdens een speciale persconferentie in het nieuw gebouwde Steve Jobs theater kondigde de technologiegigant maar liefst drie nieuwe telefoons aan. Naast een nieuw vlaggenschip kregen immers ook de iPhone 7 en iPhone 7 Plus waardige opvolgers in de vorm van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Naast nieuwe telefoons werd ook de introductie van iOS 11 wereldkundig gemaakt, het nieuwe besturingssysteem. De iPhone 8 (Plus) ligt momenteel al in de winkels en heeft inmiddels geen geheimen meer. Dit geldt niet voor de iPhone X, waarvan nog niet alles duidelijk is. Sinds vandaag weten we echter wel hoe de doos van het toestel eruit gaat zien.

Doos toont voorkant

Meest opvallende aan deze verpakking is nog wel het feit dat de voorkant getoond wordt. Het is doorgaans gebruikelijk voor Apple om enkel de achterkant van diens telefoons op de doos te laten afdrukken. Dit is in bovenstaande afbeelding bijvoorbeeld ook gedaan voor de iPhone 8 Plus welke trots prijkt met diens glazen behuizing. Het lijkt er echter op dat Apple behoorlijk trots is op de iPhone X met diens nieuwe randloze scherm. Afgezien van dit feit verschilt de doos niet ten opzichte van diens voorgangers. Apple heeft een kenmerkende stijl qua verpakkingen en zet deze lijn voort.

Over de Apple iPhone X

De merknaam iPhone blaast dit jaar tien kaarsjes uit en dat is reden voor een feestje. Apple pakt groots uit en presenteert een geheel nieuw vlaggenschip in de vorm van de iPhone X. Dit toestel beschikt over een compleet glazen behuizing, vrijwel randloos scherm aan de voorkant en is tot de tanden gewapend met de beste specificaties. Zo wordt het toestel aangedreven door de razendsnelle A11 Bionic processor. Hiermee is het toestel één van de snelsten ooit. Ook maak je schitterende foto’s dankzij de 12 megapixel dual-camera aan de achterzijde waarbij beide sensoren over optische beeldstabilisatie (OIS) beschikken. De Apple iPhone X is vanaf eind oktober te bestellen en ligt begin november in de winkels. Je betaalt hierbij 1159 euro voor het instapmodel en 1329 euro voor het uitgebreidere model met 256 GB opslag.

Populairste telefoons van oktober 2021
iPhone 13
iPhone 13
 • 200 minuten/sms
 • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €30,00/mnd

€42
00/mnd
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21
 • 200 minuten/sms
 • 2 GB internet

Abonnement €10,00/mnd

Toestel €24,50/mnd

€34
50/mnd
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro
 • 200 minuten/sms
 • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €40,00/mnd

€52
00/mnd
iPhone 13 Mini
iPhone 13 Mini
 • 200 minuten/sms
 • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €26,00/mnd

€38
00/mnd
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

iPhone XS
iPhone XS

Bekijk alle informatie over de iPhone XS

  Beste deal
  Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesLG smartphonesMotorola smartphonesHuawei smartphonesNokia smartphonesSony smartphones