Laatste nieuws over de iPhone 13, iPhone 12s of iPhone 2021

iPhone 12s iPhone 13 en iPhone 2021

Jaarlijks presenteert Apple de nieuwe iPhone lijn in september. In 2020 maakte de fabrikant hierop een uitzondering vanwege leveringsproblemen. Dit jaar verwachten we de lancering voor de iPhone 2021 lijn weer in september. De vraag blijft echter of het de iPhone 13 lijn, iPhone 12s lijn of iPhone 2021 lijn is.

In bovenstaande foto zie je de dummies van de iPhone 13 telefoons waarop fabrikanten van hoesjes hun nieuwe hoesjes baseren. Deze modellen zijn in fysieke afmetingen gelijk aan die van de aankomende iPhones. Daardoor kunnen de hoesjes gelijktijdig met de lancering beschikbaar zijn voor jou als iPhone koper.

Ontwerp iPhone 13 lijkt veel op dat van de iPhone 12

Er is niet veel verschil te zien. Apple baseert het ontwerp van de iPhone 13 vrijwel volledig op dat van de iPhone 12 en al helemaal als we naar de iPhone 13 Pro kijken. Je ziet aan de afbeelding dat de iPhone 13 en iPhone 13 Mini iets afwijken op gebied van de camera’s. De twee camera’s zijn niet verticaal opgesteld maar diagonaal geplaatst. Voor zowel de basis modellen als Pro’s geldt dat de cameraheuvel groeit. Daarmee verwacht men flinke verbeteringen voor de camera’s. Volgens Ming-Chi Kuo, een bekende Apple analist, krijgt de iPhone 12s Pro een verbeterde breedhoek camera met autofocus. Ook dit jaar blijft de LiDAR techniek exclusief voor de Pro modellen.

Verwachtingen voor de iPhone 12s of iPhone 13 specificaties

Kijkend naar het ontwerp zou je bijna verwachten dat Apple voor de iPhone 12s naam kiest. Echter zijn er op naam front verschillende geruchten. Zo gaan de meesten uit van iPhone 13 terwijl iPhone 2021 ook genoemd wordt.

In de waterdichte premium behuizingen van de iPhones verwachten we de opvolger van de razend snelle A14 Bionic processor. De A15 wordt nog sneller dan de snelste smartphone processor van het moment. Zoals ieder jaar verwachten we verbeteringen op grafisch gebied, stroomverbruik en algehele verwerkingssnelheid. Kortom de iPhone 13 generatie neemt vermoedelijk weer een gigantische sprong ten opzichte van de Android concurrentie. We verwachten wederom 4 GB bij de basis versies en 6 GB bij de opvolgers van de iPhone 12 Pro. Een gerucht over 1 TB aan opslagruimte lijkt niet waar te zijn. Daarmee lijkt het er op dat de verdeling blijft zoals dit jaar. De iPhone 13 kun je kopen met maximaal 256 GB beschikbaar en de iPhone 13 Pro met 512 GB.

Snellere wireless charging en betere MagSafe magneet

Een van de laatste geruchten over de iPhone 2021 of iPhone 12s is de verbeterde wireless charging. Je kunt de nieuwe iPhone vermoedelijke nog sneller draadloos opladen. De spoel achterop voor draadloos opladen is namelijk groter in omvang. Dat levert een extra voordeel op voor de dubbelfunctie van deze spoel als magneet voor MagSafe. De magnetische kracht neemt ook toe.

Na de lancering duurt het vaak niet lang meer voordat je de iPhone kunt kopen. Je vindt hier het goedkoopste iPhone 13 abonnement en bent zeker van de laagste prijs voor je iPhone 13 Pro abonnement.

Top 3 populairste iPhone abonnementen

iPhone 13
iPhone 13

Bekijk alle informatie over de iPhone 13

iPhone 14
iPhone 14

Bekijk alle informatie over de iPhone 14

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner