Dit moet je weten over de nieuwe Motorola Moto Z4

Motorola Moto Z4 Force abonnement

Het ontwerp van de Motorola Moto Z4 is bekend. Wisten natuurlijk de basis vorm al. Want Motorola kan niet veel variaties maken met de modulaire achterkant. De nieuwe Motorola telefoon is opnieuw flinterdun, gaat mee in de druppelnotch mode en heeft een flinke hoofdcamera passend bij de enorme cameraheuvel.

Evan Blass is een van de bekendste Twitterlekkers voor smartphones. De man weet vrijwel ieder vlaggenschip te onthullen ver voor de lancering. Deze week was het de beurt aan de Motorola Moto Z4. De aankomende Motorola telefoon is weer modulair en flinterdun. De Z4 wordt een krachtige camera telefoon voor het middensegment. Daarnaast volgt ook de meer premium Motorola Moto Z4 Force. Een krachtige smartphone met drievoudige hoofdcamera. Het ontwerp daarvan volgt nog, maar de specs weten we al.

Alle Motorola Moto Z4 geruchten

Het ontwerp van de Motorola Moto Z4 is gelekt. De nieuwe smartphone is flinter dun en heeft een modulair ontwerp net zoals de Motorola Moto Z2 Force en Motorola Moto Z3 Play. Aan de voorkant vinden we een flink 6,4 inch AMOLED beeldscherm met druppelvormige notch. De behuizing is slank en aan de bovenkant vinden we de speakers. Normaal gesproken liggen die aan de onderkant. De Motorola telefoon heeft een snelle USB type C poort en bekende 3,5 mm koptelefoon ingang. Aan de achterkant vinden we een flinke cameraheuvel met een enkele hoofdcamera. Iets lager zie je het batwing logo en waarschijnlijk is dit ook de vingerafdrukscanner. De scanner kan natuurlijk ook onder het beeldscherm liggen.

Motorola Moto Z4 specificatie nieuws

De nieuwe camera telefoon voor het middensegment is rijk uitgerust. Achter het 6,4 inch Full HD+ OLED beeldscherm vind je de snelle Snapdragon 675 processor van Qualcomm. De processor krijgt 4 GB of 6 GB aan werkgeheugen met een grote hoeveelheid opslagruimte. Een flinke 3632 mAh accu levert stroom en de accu is in rap tempo weer opgeladen. In de druppelvormige notch vind je een 25 megapixel front camera met een diafragma van f/1.9. De flinke cameraheuvel herbergt een 48 megapixel hoofdcamera met f/1.6 diafragma. Met beide camera’s maak je schitterende foto’s ook met weinig licht.

Premium Motorola Moto Z4 Force geruchten

Naast een camera telefoon voor het middensegment staat Motorola op het punt om een premium camera telefoon te lanceren, de Motorola Moto Z4 Force. De laatste Force bereikt ons land niet en het is nog maar de vraag of je de Motorola Moto Z4 Force hier kun kopen.

De krachtige Z4 wordt aangedreven door de snelle Snapdragon 8150 processor van Qualcomm. Je kunt hier tot 8 GB aan werkgeheugen bij krijgen met 128 GB opslagruimte. Het vlaggenschip heeft een groot 6,4 inch OLED beeldscherm met druppelvormige notch. De Motorola telefoon krijgt dezelfde 25 megapixel front camera als het basis model. In de flinke cameraheuvel liggen echter drie hoofdcamera’s. Een drietal dat bestaat uit de 48 megapixel hoofdcamera in combinatie met 13 megapixel f/1.8 camera en 8 megapixel telelens. Met deze camera’s kun je prachtige foto’s maken ook met het mooie bokeh diepte effect.

De Motorola Moto Z4 kun je hier vergelijken na de lancering. Je kunt het toestel los kopen of middels een Motorola Moto Z4 abonnement.

Bron: Yatim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones