Premium Google Pixel 3 krijgt goedkoop broertje

Google Pixel 3a abonnement

Het is zo goed als zeker. De dure Pixel 3 camera telefoon krijgt een goedkoop broertje. De geruchten over de Google Pixel 3a en 3a XL zijn deze week bevestigd door de bekende twitter lekker Evan Blass.

Google zal binnenkort een nieuwe smartphone lanceren. Het merk achter Android is van plan om een mid-range camera telefoon in de markt te zetten. De afgelopen weken hoorden we al verschillende geruchten over de Google Pixel 3a. Deze week worden die geruchten versterkt door Evan Blass. Hij toont ons de render van het aankomende toestel.

Google Pixel 3a

Naast de dure Google Pixel 3 modellen verschijnt er een mid-range model. De goedkopere camera telefoon heeft de strakke looks en zachte kleuren van zijn dure broers. De Google Pixel 3a is uitgerust met een enkele hoofdcamera en ook een enkele selfie camera.

De aankomende mid-range telefoons hebben een modern ontwerp. Google gebruikt premium materialen en heeft de camera smartphones een luxe afwerking gegeven. Het gebruik van zachte kleuren en opvallende kleuren als accent geeft de Google telefoon een speels ontwerp.

Verwachte specs Google Pixel 3a

We verwachten twee nieuwe Google telefoons voor het middensegment, Pixel 3a en Pixel 3a XL. Het basis model heeft een compact ontwerp met 5,6 inch beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt. Zijn grotere broer heeft een 6 inch beeldscherm. De Pixel 3a krijgt vermoedelijke een Snapdragon 670 processor van Qualcomm. Er is 4 GB aan werkgeheugen en we verwachten 64 GB opslagruimte.

De grote Google Pixel 3a XL krijgt een snellere Snapdragon 710 processor. Dat is dezelfde processor als de Nokia 8 2018. Ook het grotere model krijgt 4 GB aan werkgeheugen en hierbij verwachten we ook 64 GB.

Camera telefoons voor het middensegment

Op het gebied van camera’s zullen beide toestellen uitblinken in hun segment. De Pixels krijgen vermoedelijk dezelfde 12 megapixel camera als hun premium broer. De processor snelheid is natuurlijk iets minder en de camera prestaties zullen niet op dezelfde hoogte liggen als de Google Pixel 3. Aan de voorkant verwachten we een 8 megapixel camera.

Het is onduidelijk wanneer je hier het voordeligste Google Pixel 3a abonnement kunt vergelijken. Google heeft nog geen lancering evenement aangekondigd.

 

Bron: Evan Blass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones