Moto G7: fotograaf, alleskunner, powerhouse en voordelige

Motorola Moto G7 Plus abonnement

De nieuwe Motorola Moto G7 lijn is uitgebreider en aantrekkelijker dan ooit. De opvolgers van de Moto G6 lijn hebben de traditionele Motorola look en traditionele aantrekkelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Dit jaar zijn er zelfs meer G telefoons. De G7 Lijn bestaat uit een fotograaf, een alleskunner, een powerhouse en een voordelig toestel.

Motorola is al jarenlang een van de beste merken in het middensegment. De fabrikant in handen van Lenovo maakt schitterende telefoons met uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De Motorola Moto G7 lijn volgt de populaire Moto G6 lijn op. Dit jaar is de lijn verruimt met de Moto G7 Power voorzien van indrukwekkende 5.000 mAh accu. Dit zijn de nieuwe Moto G7 telefoons:

Motorola Moto G7 Lijn modellen

De Fotograaf; Motorola Moto G7 Plus

Het krachtigste model binnen de G7 lijn is de Motorola Moto G7 Plus. Een prachtige en moderne smartphone. Het toestel volgt de populaire Moto G6 Plus op. De aantrekkelijke telefoon beschikt over een groot 6,2 inch beeldscherm met Full HD+ resolutie. De selfie camera is weggewerkt in de druppelvormige notch van het scherm. Het geheel is bestand tegen krassen door Gorilla glass. Binnen de afgeronde behuizing vind je een rappe Snapdragon 636 processor. Deze processor is gemaakt uit vier snelle A73 kernen samen met vier A53 kernen voor het lichtere werk. Motorola geeft 4 GB werkgeheugen en er is 64 GB opslagruimte. Wil je meer bestanden opslaan dan kun je gebruikmaken van de microSD kaart. De krachtige Moto G6 Plus opvolger is voorzien van Android 9 Pie.

Ook audiofans zijn blij met deze Motorola telefoon. Er is prachtig Dolby Audio stereo geluid en een 3,5 mm koptelefoon aansluiting. Je kunt razend snel over het internet surfen met deze 4G telefoon en de smartphone ondersteunt Bluetooth 5.0 LE. Het topmodel in de Moto G7 lijn is voorzien van een 3.000 mAh accu. Je kunt deze accu in rap tempo opladen dankzij de nieuwe 27W TurboPower techniek. In 15 minuten is de smartphone al weer opgeladen voor 12 uur van gebruik.

Moto G7 Plus abonnement

Moto G7 Plus een Mid-range camera telefoon

Voor de smartphone fotograaf biedt het middensegment tegenwoordig ook uitkomst. Je schiet namelijk de mooiste foto’s met Motorola Moto G7 Plus. Dit toestel is uitgerust met flinke 16 megapixel camera gecombineerd met 5 megapixel diepte camera. Het duo schiet haarscherpe foto’s dankzij de 1,22 μm lens en het hogere f/1.7 diafragma. Daarnaast is de primiare camera optisch gestabiliseerd waardoor je nog scherpere foto’s krijgt met de Motorola Moto G7 Plus. De selfie camera verwerkt in de druppelvormige notch is gemaakt voor portretten of groepsselfies. Het is een 12 megapixel camera.

De alleskunner; Motorola Moto G7

De normale Motorola Moto G7 is wat lichter uitgerust dan zijn grote broer. De opvolger van de Moto G6 is voorzien van hetzelfde 6,2 Full HD+ scherm met druppelvormige inkeping. We zien dezelfde 3.000 mAh accu, maar die kun je niet zo snel opladen. Het toestel ondersteunt namelijk 15W opladen.

De krachtbron van de aantrekkelijke mid-range smartphone is wat lichter. Het is de nieuwe Snapdragon 632 octa core processor. Er is 4 GB werkgeheugen beschikbaar met 64 GB opslag. Ook de camera’s van dit toestel zijn wacht lichter. De Motorola Moto G7 is voorzien van twee hoofdcamera’s. Het duo bestaat uit een 12 megapixel camera in combinatie met 5 megapixel camera. Je maakt hiermee de mooiste foto’s en ook die wonderlijke diepte effecten. De primaire 12 megapixel camera heeft een 1.25μm lens en groter f/1.8 diafragma. Dat belooft haarscherpe foto’s ook bij weinig licht. De Moto G7 heeft elektronische stabilisatie en een uitgebreid cameramenu. Selfies schiet je met de 8 megapixel front camera. De behuizing is bestand tegen een spatje water dankzij de speciale Motorola waterafstotende nanocoating.

Moto G7

Powerhouse; Motorola Moto G7 Power

Wil je dagenlang vooruit met je telefoon zonder op te laden? Ben je een grootgebruiker die veel onderweg is? Dan is de nieuwe Motorola Moto G7 Power een uitkomst. De powerhouse heeft gigantische 5.000 mAh accu. De accu levert genoeg power voor twee en een half dag. De telefoon is daarnaast ook snel weer opgeladen dankzij Quick Charge 4.0.

Net zoals de basis versie en de Plus is de Motorola G7 Power voorzien van een groot 6,2 inch beeldscherm. In tegenstelling tot de andere twee heeft de Power een flinke notch voor de selfie camera. Het beeldscherm heeft een iets lagere resolutie van 720 x 1.520 pixels. De krachtbron is dezelfde als van de Moto G7. De Snapdragon 632 processor beschikt over 4 GB aan werkgeheugen en je krijgt 32 GB opslagruimte. De Motorola G7 Power heeft een 12 megapixel hoofdcamera. Die camera is voorzien van een grotere 1.25 μm lens en heeft een diafragma van f/2.0. Je schiet haarscherpe selfie foto’s met de 8 megapixel front camera.

Moto G7 power

De voordelige; Motorola Moto G7 Play

Voor ieder wat wils in de nieuwe Motorola Moto G7 lijn. Het voordeligste model is de Motorola Moto G7 Play. Net zoals de Moto G6 Play is dit toestel lichter dan de rest. Hoewel deze telefoon dezelfde Snapdragon 632 processor heeft, is er slechts 2 GB aan werkgeheugen Je moet het ook doen met 32 GB aan opslagruimte. De Moto G7 Play is ook kleiner dan de rest. Je krijgt namelijk een 5,7 inch HD+ beeldscherm. De accucapaciteit is goed voor een goedkoop toestel als dit. De accu heeft 3.000 mAh. Het besturingssysteem van de goedkope telefoon is Android 9 Pie.

De Motorola Moto G7 Play heeft een goede 3 megapixel camera aan de achterkant. In de flinke notch aan de voorkant vind je een 8 megapixel selfie camera.

Alle Moto G7-modellen zijn vanaf half februari verkrijgbaar in Europa. De duurste G7 Plus is beschikbaar voor 300 euro, de Motorola Moto G7 kost vermoedelijk 250 euro, je bent 210 euro kwijt voor de Motorola Moto G7 Power en de goedkoopste Moto G7 Play zal beschikbaar zijn vanaf 150 euro.

Bron: Motorola Brazilië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones