Vouwbare Samsung Galaxy Fold 2 in volle glorie

Beste Samsung Galaxy Fold 2 abonnement

Het kon natuurlijk niet uitblijven. Afgelopen week lekte ook de Samsung Galaxy Fold 2 ruim voor de officiële lancering. De opvolger van de hyper moderne Galaxy Fold is gewoonweg schitterend. De telefoon en tablet in één is nog strakker en beschikt over de nieuwste specificaties inclusief 5G.

Volgende week lanceert Samsung de nieuwe Galaxy Note 20 lijn en wordt de opvolger van de Samsung Galaxy Fold officieel. Dankzij Mysmartprice krijgen we alvast een vroege blik op de premium vouwbare telefoon. De vouwbare telefoons beloven de nieuwe generatie telefoons te worden. Afgelopen jaren zagen we het beeldscherm van smartphones jaarlijks in grootte toenemen. Echter, mensen willen de smartphone nog altijd in de broekzak kunnen stoppen. Het antwoord op gigantische schermen en broekzak passend is natuurlijk een vouwbare telefoon.

Samsung Galaxy Fold 2 vergelijken

Samsung Galaxy Fold 2 5G

De Samsung Galaxy Fold 2 heeft veel overeenkomsten met zijn voorganger. We zien een groot 6,23 inch Super AMOLED beeldscherm aan de voorzijde. Hiermee kun je de premium vouwbare telefoon gebruiken als normaal (iets dikker) toestel. Aan de achterkant vind je drie krachtige hoofdcamera’s in een grote cameraheuvel. We zagen deze cameraheuvel eerder al bij de gelekte Samsung Galaxy Note 20 beelden. Het scharniersysteem is netjes weg gewerkt en als je de Fold 2 5G open vouwt kijk je naar een haarscherp 7,7 inch Tablet beeldscherm. In tegenstelling tot de eerste Fold is er geen uitsparing bovenin. De selfie camera ligt midden in het beeldscherm net zoals de selfie camera van de Samsung Galaxy S20. Het voordeel van twee schermen is dat je lekker snel kunt werken zonder de Samsung telefoon uit te vouwen.

Verwachte Fold 2 5G Specificaties

Mysmartprice heeft ook al een goed idee van de specificaties in de vouwbare Samsung telefoon. Je mag de ultieme gaming telefoon verwachten komende 5 augustus. Want de Samsung Galaxy Fold 2 is razend snel op alle fronten. Het prachtige vouwbare 7,7 inch OLED scherm heeft een rappe 120 Hz ververs snelheid. Hierdoor scroll je nog sneller door internet pagina’s en de snelle ververs snelheid is voor gamers ideaal. Als krachtbron vind je de Snapdragon 865 of Exynos 990. Beide premium processors ondersteunen 5G en leveren razend snelle prestaties. Er is meer dan genoeg werkgeheugen en je kunt rekenen op minstens 256 GB opslagruimte. In de flinke cameraheuvel tref je dezelfde camera’s als bij de Galaxy Note 20. De primaire 12 megapixel hoofdcamera heeft een extra grote sensor en de nieuwste cameratechnieken. Daarnaast vind je een 12 megapixel breedhoek lens en de bekende 64 megapixel 3x telelens van Samsung.

Beste Samsung Galaxy Fold 2 abonnement

Kun je niet wachten tot de Samsung Galaxy Fold 2 in Nederland beschikbaar is? Op 5 augustus kun je de lancering live bekijken op de website van Samsung zelf. Daarna duurt het niet lang voordat het vouwbare vlaggenschip naar Nederland wordt verscheept. Hier vind je iedere dag de beste acties en laagste prijs voor je nieuwe Fold. Bij Samsung hoort een 4G of 5G abonnement van de premium providers zoals KPN, T-Mobile of Vodafone. Je krijgt bij deze merken de hoogste datasnelheid en kunt als één van de eerste genieten van de onwerkelijke 5G snelheden.

Populairste telefoons van november 2020
iPhone 12
iPhone 12
  • 200 minuten/sms
  • 1 GB internet

Abonnement €8,00/mnd

Toestel €30,00/mnd

€38
00/mnd
Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20
  • 200 minuten/sms
  • 1 GB internet

Abonnement €8,00/mnd

Toestel €22,00/mnd

€30
00/mnd
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro
  • Onbeperkt bellen/sms
  • 5 GB internet

Abonnement €17,50/mnd

Toestel €37,50/mnd

€55
00/mnd
iPhone SE 2020
iPhone SE 2020
  • 200 minuten/sms
  • 1 GB internet

Abonnement €7,00/mnd

Toestel €14,00/mnd

€21
00/mnd
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons
Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones