Beste deals iPhone 12 Mini nu kopen

iPhone 12 mini kopen

De nieuwe compacte krachtpatser van Apple is nu te koop. Hier vergelijk je het beste abonnement en weet je zeker dat je de iPhone 12 Mini voor de laagste prijs gaat kopen. Wat moet je weten over de nieuwe iPhone? Check de belangrijkste deals en specs hier.

Met de iPhone 12 Mini is de 12 lijn nog rijker dan de iPhone 11 serie. De Mini is een compacte kopie van de iPhone 12. De enige wijzigingen zijn het kleinere 5,4 inch scherm en daarmee een kleinere accu. De accuduur is vrijwel ongewijzigd want de kleine accu heeft minder beeldscherm om van stroom te voorzien.

Verschil iPhone 11 vs iPhone 12 kopen

iPhone 12 mini abonnement deals

De kleinste Apple iPhone van het moment kun je nu met een aantrekkelijke korting afsluiten inclusief abonnement. Op deze pagina vergelijken wij alle deals en vind je het voordeligste iPhone 12 mini abonnement. De beste actie is het 4G abonnement bij Tele2 voor 2 jaar. Je sluit een 4G abonnement af en krijgt ruim 90 euro korting op je nieuwe iPhone. Sterker nog als je je oude iPhone 7, 8 of iPhone XR inlevert krijg je een extra korting.

Wil je genieten van 5G dan is de beste deal te vinden bij Vodafone. Het 10 GB Vodafone RED abonnement is aantrekkelijk geprijsd en geeft je ruim 100 euro korting op je nieuwe Apple telefoon. Voor de slimste actie voor jou kun je op onze iPhone 12 Mini pagina alles vergelijken.

Belangrijkste iPhone 12 Mini kenmerken

De iPhone 12 mini is uitgerust met een compact 5,4 inch beeldscherm in een slanke behuizing. Mocht je eens koffie over je nieuwe telefoon morsen dan is dat geen enkel probleem. De kleine krachtpatser is tot 6 meter waterdicht. In de notch van het scherm vind je de FaceID sensoren en krachtige selfie camera. De achterzijde is herkenbaar door de vierkante cameraheuvel met twee krachtige hoofdcamera’s. Het zijn twee 12 megapixel hoofdcamera’s waarmee je prachtige foto’s maakt ook bij weinig licht. De nette accu verzorgt een goede accuduur en de iPhone 12 mini draait op iOS 14.

Apps en games draaien vloeiend dankzij de razend snelle A14 processor met lekker veel werkgeheugen. Ook voor gemiddelde gebruikers is dat fijn omdat je hierdoor nog langer met deze telefoon kunt doen. De nieuwe processor ondersteunt 5G en je bent met deze Apple dan ook klaar voor de toekomst. Je kunt kiezen uit 64 GB, 128 GB of 256 GB aan opslagruimte. Zoals je van een nieuwe iPhone mag verwachten zijn de laatste connectiviteit present. De nieuwe feature MacSafe zorgt er voor dat je niet alleen je iPhone draadloos kunt opladen. Aan de achterkant kun je ook handige gadgets koppelen.

Vergelijk hier het goedkoopste iPhone 12 Mini abonnement. De mega iPhone 12 Pro Max is nu ook uit voorraad leverbaar.

iPhone 12 Mini
Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner