Wat is de beste telefoon?

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon maar twijfel je nog heel erg welke voor jou het beste is? Telefoon.nl helpt je bij het maken van je keuze met behulp van onze uitgebreide koopgids. Onze toestelspecialisten beoordelen regelmatig welke toestellen het beste zijn in een specifieke prijsklasse. Ook beoordelen we smartphones of ze geschikt zijn voor mensen met specifieke wensen van eigenschappen. Mis je een type telefoon? Of mis je een bepaald segment? Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat deze wordt toegevoegd.

Zakelijke telefoons

Op zoek naar de ideale telefoon voor op de zaak met handige applicaties? Wij zetten de beste zakelijke smartphones voor je op een rij.

Telefoons voor senioren

Ben je al wat ouder en niet geïnteresseerd in al die moderne snufjes en foefjes op een smartphone? Wij zetten de beste en gebruiksvriendelijke mobiele telefoons voor je op een rij.

Telefoons voor kinderen

Natuurlijk wil je dat je kind goed bereikbaar is, maar de duurste smartphone is dan vaak niet nodig. Ben je op zoek naar een telefoon voor je zoon of dochter? Wij vertellen je graag welke je het beste kunt kopen.

Toughphones

Ben je op zoek naar een onverwoestbare telefoon? Bijvoorbeeld voor je werk? Dan is een toughphone echt iets voor jou. Op deze pagina vergelijken we de beste tough phones van dit moment.

Camera telefoons

Ben je op zoek naar de beste camera smartphone van dit moment? Onze toestelspecialisten helpen je bij het maken van de juiste keuze en hebben de beste camera telefoons op een rij gezet.

Waterdichte telefoons

Nooit meer een defecte smartphone als je hem per ongeluk in het water laat vallen! Vergelijk de beste waterdichte toestellen van dit moment.

Dual sim telefoons

Heb je zowel een privé abonnement als zakelijk abonnement? Of deel je je telefoon met je partner? Dan is een dual sim functie ideaal voor jou.

Fullscreen telefoons

Full screen smartphones beschikken over een groot scherm zonder zichtbare randen. Daardoor is de telefoon in formaat kleiner dan je gewend bent. Ligt lekker in de hand en ideaal voor films, apps en games.

4G telefoons

Wil je ook graag razendsnel kunnen internetten op je smartphone? Vergelijk de populairste smartphones met 4G ondersteuning.

Telefoons met NFC

Ben je op zoek naar een telefoon met NFC zodat je bijvoorbeeld draadloos kunt betalen? Wij zetten de beste smartphones met NFC voor je op een rij.

Android telefoons

Gaat je voorkeur uit naar een smartphone dat gebruik maakt van het populaire besturingssysteem Android? Wij zetten de beste Android telefoons voor je op een rij.

Met vingerafdrukscanner

Ben je je pincode weleens vergeten? Dan is een vingerafdrukscanner ideaal. Nooit meer problemen met ontgrendelen met je persoonlijke vingerafdruk.

Besparen op de kosten van je telefoon

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoudig telefoons vergelijken

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Alle telefoon aanbiedingen

Vergelijk 2.108.568 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk vergelijken

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.

Top 10 veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Welk merk telefoon zoek je?

Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones