Top 3 populairste telefoons met toetsenbord

De laatste jaren zijn telefoons met fysieke toetsenborden steeds minder in trek. Jammer eigenlijk, aangezien velen typen op een fysiek toetsenbord de voorkeur geven boven de digitale variant. Opvallend genoeg is dit een redelijk recente ontwikkeling. Rond 2010, aan het begin van het smartphonetijdperk, liep vrijwel iedereen nog met de BlackBerry's van weleer rond. Maar ook met minder keuze in dergelijke smartphones heb je nog steeds genoeg mogelijkheden.

De BlackBerry KEYone is één van de nieuwste smartphones van BlackBerry. De KEYone verscheen halverwege 2017 en valt direct op dankzij zijn fysieke toetsenbord. Dit toetsenbord is niet inschuifbaar, zoals bij de PRIV, maar immer aanwezig. Daarnaast kun je ook typen op het 4.5" beeldscherm, alhoewel dit naar onze mening een beetje omslachtig is. Het is met name handig om incidenteel een app op te starten door het icoon aan te raken.

Bekijk alle telefoons met toetsenbord

Informatie over telefoons met fysiek toetsenbord

Ben je op zoek naar een smartphone met een fysiek toetsenbord? Fysieke toetsenborden zijn tegenwoordig steeds minder nodig omdat fabrikanten van touch screens hun schermen steeds verder hebben verbeterd. Door speciale software is het tegenwoordig ook mogelijk om het intoetsen van een toets op je scherm echt te laten voelen. Het lijkt dan net alsof je echt iets indrukt op je scherm, terwijl dit in werkelijkheid natuurlijk niet het geval is. Toch zijn er nog altijd mensen die zweren bij een fysiek toetsenbord en niet kunnen wennen aan een touch screen. Als je op zoek bent naar een telefoon met een fysiek toetsenbord vind je op deze pagina een overzicht van de beste smartphones van dit moment.

Top 10 veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen
Besparen

Vergelijk en bespaar op je telefoonkosten.

Eenvoud

Thuis op de bank. Je hoeft de deur niet uit.

Aanbiedingen

Vergelijk 2.037.842 telefoon aanbiedingen.

Onafhankelijk

Voordelig bellen:
voor iedereen bereikbaar.