Dit is de Samsung Galaxy S20 Fan Edition

S20 abonnement kopen

Samsung staat op het punt om nog een premium vlaggenschip te presenteren, de Samsung Galaxy S20 Fan Edition, S20 FE. De bekende twitteraar OnLeaks geeft ons alvast een vroege blik op het toestel.

De aankomende Samsung Galaxy S20 Fan Edition heeft natuurlijk veel overeenkomsten met de S20 lijn. De achterkant van het vlaggenschip is iets afgerond en het grote AMOLED punch hole beeldscherm is kaarsrecht.

<a href=Samsung Galaxy S20 FE" width="950" height="837" />

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Vorig jaar zagen we aan het einde van het jaar de Samsung Galaxy S10 Lite met premium specificaties. Men verwacht dat Samsung ook voor de aankomende Fan Edition iets dergelijks van plan is. Het toestel wordt dan ook voorzien met de premium processor van en half jaar geleden, de Snapdragon 865.

Het ontwerp van de Samsung Galaxy S20 Fan Edition heeft veel overeenkomsten met de S20 lijn. We zien een kaarsrecht Super AMOLED beeldscherm met een gaatje voor de selfie camera. Het scherm is 6,4 inch of 6,5 inch groot. Dit scherm ondersteunt 120 Hz ververs snelheid. Aan de achterzijde vind je een flinke cameraheuvel met drie camera’s. Het vierde gaatje kan voor de laserfocus zijn of een time of flight sensor. De primaire hoofdcamera is vermoedelijk gelijk aan de primaire camera van de Samsung Galaxy S20. Men verwacht de Snapdragon 865 processor met 6 GB tot 8 GB aan werkgeheugen en ruim keuze in opslaghoeveelheid.

Galaxy S20 FE aantrekkelijke alternatief voor basis S20

Het is onduidelijk of de Galaxy S20 FE ook naar Nederland wordt verscheept. Mocht dat zo zijn, dan is het toestel een aantrekkelijke alternatief voor de basis S20 en S20 Plus. Beide zijn namelijk voorzien van de snelle Exynos 990 processor. De krachtbron van Samsung zelf is net iets minder krachtig dan de Snapdragon 865 processor.

Samsung Galaxy S20 met abonnement kopen

Inmiddels is de Samsung Galaxy S20 flink in prijs verlaagd. Je kunt de premium smartphone van Samsung al kopen vanaf 833 euro en inclusief abonnement begint de prijs bij 550 euro in combinatie met abonnement van Vodafone.

De Samsung Galaxy S20 is een krachtige allround smartphone met compact 6,2 inch beeldscherm en een stel uitmuntende camera’s.

Bron: 1

Kom je er niet uit?

Heb je vragen over je telefoon of abonnement?
René helpt je graag met het beantwoorden van je vragen.

Bel ons

Telecom specialist
Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesOppo smartphonesMotorola smartphonesSony smartphonesNokia smartphonesOnePlus smartphones

Telefoon.nl is Thuiswinkel.org businesspartner