Compleet overzicht van alle iPhones uit 2020

alle iPhones 2020 iPhone 12

Op zoek naar de nieuwste iPhone 12 of iPhone 12 Pro Max? Wil je de goedkoopste iPhone van 2020 kopen? Hier vind je ze allemaal overzichtelijk op een rij. Je koopt in 2020 al een nieuwe iPhone voor nog geen 500 euro. De keuze uit iPhones was nog niet eerder zo groot. 2020 is dan ook een uitstekend iPhone jaar.

Apple maakt al jaren premium telefoons met uitstekende specificaties. Stuk voor stuk horen de iPhone vlaggenschepen tot de beste in hun jaar. In 2020 brengt de Amerikaanse fabrikant verandering in haar strategie. Er verschijnen zelfs twee goedkope iPhones ten tonele. Een ideaal jaar voor sim only gebruikers en iedereen die zijn of haar iPhone 7 wil vervangen. Want de keuze in Apple iPhones van 2020 is reuze. Hier vind je ze allemaal op een rij.

Wil je precies weten welke iPhone het beste is voor jou? Check hier de verschillen:
Tussen iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 Pro
Verschil tussen Pro en basis: iPhone 12 Pro en iPhone 12
Verschillen tussen oud en nieuw: iPhone 12 en iPhone 11

iPhone SE 2020: de goedkoopste Apple telefoon

Voor veel minder dan de hoofdprijs kun je in 2020 een gloednieuwe iPhone kopen. De voordelige iPhone SE 2020 kost nog geen 500 euro. Je krijgt daar een volwaardig Apple vlaggenschip voor. De iPhone SE 2020 is een aantrekkelijke telefoon met een compacte behuizing en klein 4,7 inch Retina beeldscherm. Dit toestel is een combinatie van verschillende iPhones. De SE heeft de looks van een iPhone 8 en krachtige processor van de iPhone 11 Pro. Op gebied van camera’s doet het toestel niet onder voor de beste. Want met de 12 megapixel front camera kun je schitterende foto’s maken. De super snelle software verzorgt ook die mooie bokeh effecten.

voordeligste iPhone SE 2020

iPhone 12 lijn nog rijker

In september van ieder jaar presenteert Apple altijd haar nieuwe iPhone lijn. Dit jaar was dat iets later in verband met leveringsproblemen en Corona. Het geduld werd beloond! Want er kwamen niet drie, maar wel vier krachtige vlaggenschepen. Apple lanceerde de iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro en de luxe iPhone 12 Pro Max.

Kleinste iPhone smartphone: de iPhone 12 Mini

Hoef je niet zo’n mega groot beeldscherm of ben je op zoek naar een kleine telefoon? Dan heeft Apple het vlaggenschip voor jou. De iPhone 12 Mini is een compacte Apple telefoon met grootste prestaties. De telefoon is op het formaat na exact gelijk aan de iPhone 12. Het compacte 5,4 inch Super Retina XDR beeldscherm is nog scherper. In de notch vind je de razend snelle FaceID. Je maakt de mooiste foto’s met de tweevoudige hoofdcamera. Dit duo behoort tot de absolute top. De snelle A14 processor zorgt er voor dat alles vloeiend loopt. De processor ondersteunt het nieuw 5G netwerk en helpt de camera’s met het maken van schitterende foto’s.

Verschil iPhone 11 vs iPhone 12 kopen

iPhone 12 beter dan ooit

Afgelopen jaren was er een groot verschil tussen de basis versie en de iPhone Pro lijn. In 2020 is dit verschil verkleind. De basis iPhone 12 heeft eigenlijk nog maar een groot verschil met zijn dure Pro. Aan de achterkant vind je een tweevoudige hoofdcamera in plaatst van drievoudig. De Pro is daarnaast luxer op verschillende vlakken. Het grote 6,1 inch beeldscherm van de iPhone 12 ligt in een slanke body. In tegenstelling tot de iPhone 11 zijn de metalen zijkanten kaarsrecht. Hierdoor ligt deze telefoon prettig in de hand. De accuduur is weer uitstekend en je kunt razend snel over het 5G netwerk surfen. Aan de achterkant vind je twee 12 megapixel hoofdcamera’s waarmee je de mooiste foto’s kunt maken. De populaire nachtmodus werkt op alle camera’s.

Luxe iPhone 12 Pro

Voor de fotografen en echte Apple fans is er natuurlijk de iPhone 12 Pro. Het kleine topmodel is rijker uitgerust, nog sneller en beschikt over drie 12 megapixel hoofdcamera’s waarmee je in iedere situatie prachtige foto’s gaat maken. De Pro heeft ook een 6,1 inch beeldscherm net zoals de iPhone 12. In de behuizing vind je meer geheugen zodat je nog meer apps en taken tegelijkertijd kunt laten draaien. De achterzijde is uitgerust met een drievoudige camerasetup voorzien van de laatste technieken. Ook hier geldt dat iedere camera te gebruiken is met de populaire nacht modus. Er is meer, want de iPhone 12 Pro beschikt over de nieuwe LiDAR techniek. Foto’s worden nog mooier dankzij deze techniek die ook door NASA wordt gebruik. De Apple telefoon kan nog sneller en nauwkeurig het beeld scherp stellen voor de ideale foto.

iPhone 12 Pro Max kopen verschillen met iPhone 12 Pro

Het absolute topmodel de iPhone 12 Pro Max

De ultieme Apple telefoon van 2020 is natuurlijk de iPhone 12 Pro Max. Het is de allergrootste iPhone ooit gemaakt en dit vlaggenschip is luxer dan alle andere iPhones uit 2020. Beelden zien er schitterend uit op het enorme 6,7 inch Retina beeldscherm. De processor is gelijkt aan de rest. Je kunt dan ook razend snel internetten op het 5G netwerk. Ook voor gaming is de rappe iPhone met het grote beeldscherm zeer geschikt. Waarin de iPhone 12 Pro Max uitblinkt zijn camera capaciteiten. Je kunt namelijk nog verder inzoomen met de telelens van de Max. De primaire camera heeft ook een bijzondere feature die je in geen andere iPhone vindt. Want de krachtige 12 megapixel camera word optisch gestabiliseerd middels een nieuwe techniek. Daarbij is de sensor bewegelijk en compenseert bewegingen nog beter.

Hier vind je het complete overzicht van Apple iPhones.

Populairste telefoons van oktober 2021
iPhone 13
iPhone 13
 • 200 minuten/sms
 • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €30,00/mnd

€42
00/mnd
Samsung Galaxy S21
Samsung Galaxy S21
 • 200 minuten/sms
 • 2 GB internet

Abonnement €10,00/mnd

Toestel €24,50/mnd

€34
50/mnd
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro
 • 200 minuten/sms
 • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €40,00/mnd

€52
00/mnd
iPhone 13 Mini
iPhone 13 Mini
 • 200 minuten/sms
 • 5 GB internet

Abonnement €12,00/mnd

Toestel €26,00/mnd

€38
00/mnd
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

iPhone 12
iPhone 12

Bekijk alle informatie over de iPhone 12

  Beste deal
  Apple smartphonesSamsung smartphonesXiaomi smartphonesLG smartphonesMotorola smartphonesHuawei smartphonesNokia smartphonesSony smartphones