Actie: €50 cashback bij Samsung Galaxy S8 (Plus) of Note 8

Samsung Premium smartphone Galaxy Note 8

Vanavond is pakjesavond en voor eventjes speelt ook Samsung voor Sinterklaas. Wie tussen 4 december 2017 en 7 januari namelijk een Samsung Galaxy S8 (Plus) of Samsung Galaxy Note 8 aanschaft, krijgt tijdelijk 50 euro van het aanschafbedrag retour. Meedoen aan de actie is heel simpel. Je leest alles over de voorwaarden en manier van meedoen in dit artikel.

Nu het jaar op zijn eind loopt is het tijd om de stand van zaken op te maken. 2017 was een goed jaar voor Samsung. Men introduceerde in maart van dit jaar bijvoorbeeld haar nieuwste vlaggenschepen: de Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus. Deze toestellen waren de eerste toestellen afkomstig van één van de grote fabrikanten (Apple, Huawei, Samsung) die over een zogenoemde Infinity Display beschikken. Hierbij loopt het beeldscherm door over vrijwel de gehele voorzijde waardoor je meer ruimte hebt voor de weergave van apps, films en games. Naast een sloot aan goedkope- en middenklassetoestellen eindigt Samsung het jaar met een klapper. In september zag immers de Samsung Galaxy Note 8 het levenslicht.

Om het jaar af te sluiten heeft men momenteel een fraaie actie lopen. Leuk voor jezelf, of voor een ander! Je krijgt tijdelijk namelijk geld terug bij aanschaf van een Samsung vlaggenschip.

Over de actie: wees op tijd!

Wie mee wil doen aan de actie, moet op tijd zijn. Aan de actie kleven immers enkele voorwaarden. De eerste voorwaarde is dat je jouw Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus of Samsung Galaxy Note 8 tussen 4 december 2017 en 7 januari 2018 moet aanschaffen bij één van de deelnemende partijen. Vrijwel alle bekende Nederlandse (web)winkels doen mee. Je kunt zodoende onder meer terecht bij Bol.com, Coolblue, alle providers, MediaMarkt, BCC en Expert. Let er hierbij op dat je een toestel ontvangt met geldige EAN-code. Sommige winkels doen immers aan parallelimport waarbij ze buitenlandse toestellen verkopen. Deze, vaak voor de Aziatische markt bestemde toestellen, zijn uitgesloten van deelname aan de actie. Een gedetailleerde lijst met deelnemende EAN-codes vind je op de speciaal opgetogen actiewebsite.

Meedoen is heel simpel

Je hebt na aanschaf tot en met 22 januari 2018 de tijd om het registratieformulier in te vullen. Dit wijst zichzelf. Je dient naast enkele personalia zoals je woonadres tevens de EAN-code en het IMEI-nummer van je toestel in te vullen. Dit laatste nummer staat op je verpakking en je dient hier een foto van te maken en deze te uploaden naar de officiële website. Ook moet je de aankoopbon als bijlage bijsluiten. Samsung belooft de 50 euro cashback binnen zes weken na invullen van het formulier over te schrijven op je bankrekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Bekijk alle informatie over de Samsung Galaxy S8

Beste deal