De BlackBerry KEYtwo wordt op 7 juni gepresenteerd

BlackBerry KEYtwo

Afgelopen week heeft BlackBerry de lancering van de BlackBerry KEYtwo officieel aangekondigd. Het nieuwe zakelijke toestel met QWERTY toetsenbord en krachtige mid-range Snapdragon processor verschijnt op 7 juni 2018 in New York.

Er gingen al verschillende geruchten rond over het nieuwe BlackBerry toestel. Er werd vorig jaar al een BlackBerry KEYtwo model op Geekbench gespot. De zakelijke smartphones van BlackBerry worden tegenwoordig gemaakt door het Chinese bedrijf TCL. Dat is ook de fabrikant achter de voordelige Alcatel telefoons. TCL maakt degelijke Android aangedreven smartphones. We weten al wat je kunt verwachten van de zakelijke smartphone. De BlackBerry KEYtwo is al gecertificeerd in China door TENAA. De telefoon lijkt op zijn voorganger maar ditmaal is de telefoon uitgerust met een dual hoofdcamera en het nieuwe toestel is net wat hoger en slanker dan zijn voorganger.

BlackBerry KEYtwo lancering

De zakelijke BlackBerry KEYtwo wordt op 7 juni aanstaande gepresenteerd in New York. Daar wordt een icoon herboren aldus BlackBerry. De KEY2 wordt een krachtige smartphone voor het hogere middensegment. Het toestel is uitgerust met de snelle Snapdragon 660 processor van Qualcomm met 6 GB aan werkgeheugen. De zakelijke telefoon heeft een compact QWERTY toetsenbord en 4,5 inch touch beeldscherm daarboven. Tegenwoordig worden er weinig smartphones gelanceerd met een fysiek toetsenbord en iedereen die daarvan houdt is bijna automatisch overgeleverd aan BlackBerry. Het ontwerp van de BlackBerry KEYone opvolger lijkt op zijn voorganger. Vooral aan de achterkant zien we grote wijzigingen. Daar vind je nu twee hoofdcamera’s in plaats van een flinke cameraronding.

BlackBerry KEYtwo

BlackBerry KEYtwo specificaties

De BlackBerry KEYtwo is voorzien van een 4,5 inch beeldscherm met een resolutie van 1620 x 1080 pixels. Onder dit scherm tref je het QWERTY toetsenbord waar de KEY lijn bekend door werd. De krachtborn is een snelle Snapdragon 660 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Er is 64 GB opslagruimte en je kunt de opslagcapaciteit uitbreiden met een microSD kaart. Een nette 3360 mAh accu levert stroom en het zakelijke toestel heeft Android 8 Oreo als besturingssysteem. Aan de achterkant tref je een dual 12 megapixel hoofdcamera en selfies maak je met een 8 megapixel camera.

De complete zakelijke telefoon is vanaf 7 juni officieel. Niet lang daarna zijn de toestellen beschikbaar en kun je jouw BlackBerry KEYtwo abonnement afsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons