Nieuwe kleur op komst voor OnePlus 5

Er is een nieuwe kleuroptie onderweg voor de OnePlus 5. Dat valt op te maken uit een teaser die het Chinese bedrijf op zijn Weibo pagina plaatste met de opmerking “Who is coming”. Uit recente documenten kunnen we opmaken dat de nieuwe variant waarschijnlijk doorgaat onder de noemer Mint Gold.

Turbulente weken

Het zijn op zijn minst turbulente weken voor de mensen bij OnePlus. Nadat het zijn nieuwe vlaggenschip aan de wereld toonde waren de reacties overwegend positief. Dit sloeg echter en masse om toen het toestel eenmaal te verkrijgen was en de eerste mensen ermee aan de slag gingen. Zo werd al vrij vroeg geconstateerd dat het scherm ondersteboven gemonteerd is, waardoor er een merkwaardig visueel effect optreedt wanneer je aan het scrollen bent. Ook had de opvolger van de OnePlus 3T te maken met een merkwaardige software bug. Hierbij startte het toestel opnieuw op bij enkele klanten in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten wanneer zij de lokale noodnummers wensten te bereiken.

Nieuwe kleur op komst: Mint Gold?

OnePlus reageert echter continu kordaat op de ontstane commotie en dat verdient lof. Het Chinese bedrijf is daarnaast van plan om flink door te pakken met zijn nieuwste vlaggenschip, onder meer door een nieuwe kleur te presenteren. Op de officiƫle Weibo pagina van de fabrikant, zeg maar de Chinese Facebook, is namelijk onderstaande reclameposter te zien. We zien hierbij de twee huidige beschikbare kleuren met een tot nog toe blanco toestel. Het kan bijna niet anders dan dat hier een nieuwe kleur wordt aangekondigd. Hierbij hebben we dankzij recent ingeleverde documenten al een idee welke kleur zijn entree gaat maken. Recentelijk ontving de Chinese telecomwaakhond TENAA immers documenten vanuit OnePlus om een Mint Gold kleurenoptie aan diens portfolio toe te mogen voegen.

Over de OnePlus 5

De OnePlus 5 is het nieuwste vlaggenschip van de Chinese fabrikant OnePlus en zag in 2017 het levenslicht. Het toestel huisvest aan de voorzijde een fraai 5.5 inch Full-HD scherm en wordt onder de motorkap aangestuurd door de Snapdragon 835 processor. Ook kun je uitstekende foto’s met het apparaat maken, zowel aan de achter- als voorkant. Dankzij zijn specificaties vormt het apparaat een geduchte concurrent voor onder meer de HTC U11 en Samsung Galaxy S8. Helemaal wanneer je het fiks mindere prijskaartje in ogenschouw neemt. Momenteel kun je het toestel via de fabrikant diens website bestellen. Je kunt ook bij het Nederlandse BelSimpel aankloppen. Hierbij betaal je wel een meerprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons