Nieuwe kleuren voor de LG G6 en LG Q6

De LG G6 krijgt er drie nieuwe kleuropties bij: blauw, roze en violet. De LG Q6 krijgt twee nieuwe ‘jasjes’: blauw en violet. Zo heb je nu keuze uit respectievelijk acht en zeven kleuren. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe kleuren te koop zijn in Nederland.

LG kondigde het enige tijd geleden al aan. Men gaat niet langer op vaste momenten nieuwe telefoons uitbrengen. In plaats daarvan gaat men bestaande modellen langer op de markt houden. Met andere woorden: de levensduur wordt verlengd. Om toestellen blijvend interessant te houden voor consumenten komen er zodoende vaker nieuwe kleuren uit. Vandaag is de eer aan de LG G6 en LG Q6. Beide toestellen krijgen nieuwe kleuropties. De G6 krijgt er drie nieuwe kleuren bij: blauw, roze en violet. Zodoende heb je bij de nu keuze uit maar liefst acht kleuren: zwart, platinum, wit, goud, marineblauw en natuurlijk de drie hierboven beschreven opties.

De kleuren van de LG G6 en LG Q6.

Nieuwe kleuropties voor de LG Q6

De LG Q6 krijgt er twee nieuwe opties bij en is nu dus in zeven kleuren beschikbaar: blauw, violet, platinum, wit, goud, zwart en marineblauw. Eerder kreeg ook al de LG V30, het huidige vlaggenschip, er een nieuwe variant bij: roze. Dit alles past zoals gezegd in de nieuwe strategie van LG. Het bedrijf gaat vanaf nu telefoons uitbrengen “wanneer het nodig is”. De directeur zei begin dit jaar niet langer de concurrentie en hun releaseschema’s te volgen. Zodoende weten we nog niet wanneer de LG G7 uitkomt. Eind volgende maand wordt het Mobile World Congress gehouden in Barcelona. Dit evenement geldt als dé smartphonebeurs van Europa en staat doorgaans garant voor allerlei onthullingen.

Mogelijk ontwerp van de LG G7.

Het geval wil echter dat Samsung op 25 februari, één dag voor het MWC, haar nieuwste telefoons aankondigt: de Galaxy S9 en Galaxy S9+. Hierdoor heerst de gedachte dat andere telefoonfabrikanten bang zijn om hun nieuwste modellen te presenteren. De presentatie van nieuwe Samsung smartphones vormen immers altijd een belangrijke gebeurtenis. Of LG ook afwacht, is nog even de vraag. Hoe dan ook, de nieuwe kleuropties zijn vanaf eind februari in Zuid-Korea te koop, LG’s thuismarkt. Nog niet bekend is wanneer ze in Nederland in de winkels liggen. Deze informatie maakt het bedrijf in een later stadium bekend.

Wat mogen we van de LG G7 verwachten?

Helaas is er nog vrij weinig bekend over de LG G7. Wel weten we dat het ontwerpproces pas geleden compleet op de schop is gegaan. Onbekend is waarom hiervoor is gekozen. Wel gaan er uiteraard geruchten over het ontwerp en specificaties. Zodoende zou de LG G7 over een rand-tot-rand beeldscherm beschikken, waarbij het scherm vrijwel de gehele voorzijde in beslag neemt. Onder de motorkap wordt hij waarschijnlijk aangedreven door de Snapdragon 845, Qualcomm’s nieuwste processor. Verder lijkt het veilig om aan te nemen dat hij aan de achterkant over een dubbele camera beschikt. Zowel de LG G6 als LG V30 beschikken hier immers ook over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LG G6
LG G6

Bekijk alle informatie over de LG G6

    Beste deal