Opvolger Huawei Mate 20 Lite nu al gelekt

Huawei Mate 30 Lite

De Huawei Mate 20 Lite is een van de aantrekkelijke camera smartphone in het middensegment. De opvolger van het populaire toestel is nu al gelekt. Via een Chinese keuringsinstantie zien we beelden van de Huawei Mate 30 Lite. Een krachtige middenklasser voorzien van vier hoofdcamera’s.

In het tweede deel van elk jaar lanceert Huawei een Mate lijn. Deze premium smartphone lijn bestaat tegenwoordig altijd uit drie modellen. Na de Mate 20 zien we dit jaar drie Mate 30 telefoons. Naast het premium Huawei Mate 30 en Mate 30 Pro vlaggenschip verschijnt er dit jaar natuurlijk een mid-range model. Dankzij TENAA weten we nu al wat het ontwerp is van deze middenklasser. Sterker nog alle specificaties zijn ook gelekt.

Huawei Mate 20 Lite opvolger

De Huawei Mate 30 Lite is een waardige opvolger van de Huawei Mate 20 Lite. De beelden laten een metalen behuizing zien die volledig overloopt in het beeldscherm. De opvolger heeft en groot 6,26 inch beeldscherm dat de volledige voorkant lijkt in te nemen. Het is onduidelijk of het toestel een gat in het scherm heeft voor de selfie camera of een druppelvormige notch. Het LCD beeldscherm heeft een Full HD+ resolutie en een hoge beeldverhouding. Aan de achterkant zien we een flinke vierkante cameraheuvel. De heuvel komt iets uit de behuizing naar voren. In de cameraheuvel is ruimte voor vier camera’s. Naast die camera’s zien we de LED flitser. De vingerafdrukscanner van de Huawei Mate 30 Lite ligt onder de cameraheuvel.

Huawei Mate 30 Lite

Huawei Mate 30 Lite specificaties

De specificaties van de Huawei Mate 30 Lite zijn goed. Het toestel is uitgerust met een groot 6,26 inch LCD beeldscherm met een goede resolutie van 2340 x 1080 pixels. De krachtbron van de voordelige Mate 30 Lite is gloednieuw. Het is de Kirin 810 processor van Huawei zelf. Deze rappe 2,2 GHz octa core wordt vergezeld van 6 GB of 8 GB aan werkgeheugen. Daarmee is deze middenklasser snel genoeg voor gaming en multi-tasken. Apps en games lopen vloeiend. De flinke smartphone is uitgerust met een 3.900 mAh accu met fast charge ondersteuning. Het grote voordeel van de Huawei Mate 30 Lite zijn de camera’s.

Mid-range camera telefoon

Met wel vijf camera’s belooft de Huawei Mate 30 Lite een goede camera telefoon te worden. Het toestel is uitgerust met een 32 megapixel selfie camera. De viervoudige hoofdcamera bestaat uit de bekende 48 megapixel hoofdcamera van de Honor 20. Daarnaast vind je een 8 megapixel telelens en een twee 2 megapixel camera’s.

Over de Huawei Mate 20 Lite

Geen zin om te wachten op de Huawei Mate 30 Lite? Dan kun je nu al de Huawei Mate 20 Lite kopen. Het toestel maakt schitterende foto’s en is voorzien van een luxe behuizing. De snelle middenklasser heeft meer dan voldoende geheugen. Je krijgt 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagruimte. De Huawei Mate 20 Lite schiet de mooiste selfies met zijn dubbele selfie camera van 24 megapixels en 2 megapixels. Aan de achterkant tref je de dubbele hoofdcamera bestaande uit een 20 megapixel sensor met 2 megapixel diepte sensor.

Bron: TENAA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Huawei Mate 20 Lite
Huawei Mate 20 Lite

Bekijk alle informatie over de Huawei Mate 20 Lite

    Beste deal
    Apple smartphonesSamsung smartphonesHuawei smartphonesSony smartphonesLG smartphonesHonor smartphonesMotorola smartphonesNokia smartphones