Verkoop OnePlus 5T van start

De OnePlus 5T is vanaf vandaag te koop via de officiƫle webshop van de fabrikant. Voor de versie met 6 GB werkgeheugen en 64 GB interne opslag ben je 499 euro kwijt. Voor de uitgebreidere variant met respectievelijk 8 GB en 128 GB dien je 559 euro neer te tellen. Het kan wel eventjes duren vooraleer je het toestel in huis hebt indien je hem vandaag besteld. Momenteel wordt een levertijd van minstens twee weken verwacht.

De OnePlus 5T werd twee weken geleden aangekondigd tijdens een persconferentie in Londen. De opvolger van de OnePlus 5 is wederom scherp geprijsd en tot de nok toe gevuld met brute specificaties. Ook bleek eerder deze week dat de bouwkwaliteit meer dan voldoende is. Eerder kon je het toestel al reserveren en vandaag is de vrije verkoop gestart. Via de officiƫle website van OnePlus valt het toestel te bestellen, waarbij je keuze hebt uit twee varianten. Het instapmodel kost 499 euro en huisvest 6 GB werkgeheugen en 64 GB interne opslag. Het uitgebreidere model kost iets meer, namelijk 559 euro, en is met respectievelijk 8 GB en 128 GB uitgerust. Wanneer de verkoop via Belsimpel aanvangt, is nog niet bekend. Ook een adviesprijs laat nog op zich wachten.

Nieuwe flagship killer

Voor de rest zijn de twee modellen identiek aan elkaar. Dit houdt in dat je een groot beeldscherm krijgt met een diagonaal van 6.01″. Een grote verbetering ten opzichte van de OnePlus 5 is hierbij dat het scherm vrijwel de gehele voorzijde bestrijkt. Hierdoor heb je geen last van schermranden, die tot een minimum zijn beperkt. Dankzij dit grote schermoppervlak is eveneens de beeldverhouding erop vooruitgegaan. Daar waar de OnePlus 5 het met een 16:9 verhouding heeft te doen, beschikt diens opvolger over een 18:9 verhouding. Dit houdt in dat je meer ruimte hebt voor de weergave van apps, films en games. Logischerwijs is de vingerafdrukscanner bij de 5T naar de achterzijde verhuist. Sommigen zullen dit fijn vinden, anderen niet.

OnePlus 5T specificaties

Wel heeft OnePlus gedacht aan die groep die dit minder fijn vindt door de Face Unlock functie te introduceren. Hiermee kun je het toestel aan de hand van je iris profiel ontgrendelen, vergelijkbaar met Face ID op de Apple iPhone X. Verder is de OnePlus 5T een ware krachtpatser en wordt hij aangedreven door de Snapdragon 835 processor. Dit is momenteel de snelste procesor uit het Qualcomm assortiment. Ook de dubbele camera opstelling aan de achterzijde heeft een upgrade gekregen. Je hebt nu de beschikking over twee 16 megapixelcamera’s waarbij de lichtopvang identiek is aan elkaar. Hierdoor krijg je heldere foto’s en is de opstelling in staat om gave portretfoto’s te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populairste telefoons